Kvinde fik chokolade og blomster i fødselsdagsgave: Kort efter sker tragedien

Foto: Facebook

Lindaci Viegas Batista de Carvalho fra Brasilien havde modtaget chokoladerne fra en ukendt person sammen med nogle blomster i gave på sin fødselsdag.

En mor er død efter at have spist chokolade sendt til hende på hendes fødselsdag.

Fru Carvalho, 54, spiste chokoladen og døde på tragisk vis kort efter. Hendes familie mener, at moren var forgiftet, og politiet har nu åbnet en undersøgelse af den påståede forgiftning.

Læs også

Melder ud: Så længe var Madeleine McCann i live efter hun forsvandt

Hendes søster, Lenice Batista, sagde, at hun blev syg kort efter at have spist chokoladerne. Hun beskrev, at hendes øjne havde rullet tilbage, og at hendes arme trak sig sammen, rapporterer Mirror.

Hun blev erklæret død, da hun ankom til hospitalet i Rio de Janeiro. Hendes søn havde også prøvet noget af chokoladen, men havde spyttet det ud og sagt, at det smagte dårligt.

En politiefterforskning er nu i gang.

Dette inkluderer at analysere chokoladen for spor af stoffer, der kunne have ført til fru Carvalhos død. Dette bør komme tilbage med en konklusion inden for 30 dage.

Fru Carvalhos familie har sagt, at hun havde modtaget trusler på sociale medier. Hun havde også modtaget et mistænkeligt opkald i lørdags.

I opkaldet fik hun at vide, at der var en levering til hende. Hun bad om at få pakken efterladt i hendes kærestes butik.

Hun tog senere konfekturen med til en skønhedssalon, men hun nægtede at spise chokoladerne, før hun vidste, hvem der havde sendt dem til hende.

Hendes eksmand hævdede senere, at han havde sendt gaverne til hende, så hun følte, at det var okay at spise dem. Han hævdede dog senere, at han havde spøgt med at have sendt dem.

Fru Carvalhos søster har siden hævdet, at hun ikke anser sin søsters eks for at være mistænksom i dette, da parret havde et godt forhold sammen.

Hendes søster tilføjede, at politiet efterforsker en tidligere partner til fru Carvalhos nuværende partner. Hun fortalte O Globo: "Vi har mistanke om, at en eks af hendes nuværende partner er den hovedmistænkte. Vi har beviser på, at hun har fremsat trusler, et billede af hende, der holder et våben med en truende besked til min søster."

Hun tilføjede: "Hun fik beskeder om, at de ville have hendes hoved, at hun ville blive kvalt af sit eget blod." Det skriver Unilad.

Læs også

Hun blev vejet, som var hun bagage: 'Jeg har aldrig været så flov'

.

Dagens Gossip