Kvinde fik en veninde-tatovering: Begyndte at græde, da hun så den

04/06/2023 15:12

Henrik R

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Det skulle have været en sød tatovering af halvdelen af en sommerfugl. Men det endte på en måde, som ingen af de to veninder havde forestillet sig. Se det mislykkedes forsøg længere nede i artiklen.

Mest læste i dag

Det er en stigende trend, at venner og veninder får en matchende tatovering. I dette design er det to halvdele af én tatovering, men noget gik helt galt.

I hvert fald endte tatoveringen helt galt for den Alaina Nicole, der ikke kunne holde tårerne tilbage, da hun så, at den halve sommerfugl mere end noget andet mindede om et halvslapt mandligt kønsorgan.

Videoen, der er delt på TikTok, viser Alaina, der græder ned ind i sin hånd. Derefter afslører hun den tatoveringen, som hun har fået lavet på armen.

Ligeledes viser hun tatoveringen ved siden af sin venindes, og det ligner på ingen måder en sommerfugl.

Folk på TikTok er chokerede over at se det kiksede design. De fleste har svært ved at tro på, at tatovøren ikke har vidst, at det han lavede var noget rigtig skidt.

Over seks millioner har set den kiksede tatovering, næsten 700.000 har liket den og mere end 7.000 har kommenteret på videoen.

Heldigvis kan man få dækket en tatovering, og det forslag kommer også fra rigtig mange af de personer, der kommentarer på videoen.