Kvinde fik pludselig seddel i postkassen og troede det omhandlede byggearbejde: Da hun læste den, stivende hun

31/10/2023 14:48

Emil Martesen

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hun stivende, da hun lod øjnene hvile ned over sedlen.

Mest læste i dag

Privatlivets fred er en luksus, som alle indimellem tager for givet.

Men en canadisk bosiddende kvinde i Storbritannien ved navn Meg har fået en uventet påmindelse om, at væggene i vores hjem ikke altid er så uigennemtrængelige, som vi måske tror:

"Jeg havde ingen idé om, at de kunne se ind. Jeg ved ikke, hvad de har set. Jeg ved ikke, hvor ofte de har set det", indrømmede Meg, da hun fandt en seddel i sin postkasse, der var underskrevet af 'skoleinspektøren' fra den nærliggende børnehave.

Megs første antagelse var, at brevet var en generel meddelelse til alle beboere, måske om noget byggearbejde, men da hun tog hul på sedlens indledning stivnede hun.

Sedlen lød som følger:

"Jeg er ked af at skulle skrive til dig om et så følsomt emne, men følte det passende at gøre dig opmærksom på, at dit badeværelsesvindue let kan ses fra vores børnehaves legeplads".

Og dette fik Meg til at overveje at flytte tilbage til Canada øjeblikkeligt.

Det løftede hun sløret for i en TikTok-video.

"Hvor meget måtte de se, før de sendte mig dette? Hvor meget? Hvor ofte? Hvor? Hvornår?" spurgte hun retorisk i videoen.

Megs oplevelse har udløst en bølge af reaktioner online, hvor mange var 'forbløffede' over, at hun ikke vidste, at hun kunne ses udefra - men som Meg forklarede, så har det tekstureret glas, hvor du ikke kan se ud ... men tilsyneladende kan du se ind (i bestemt lys).