Kvinde fik ubehagelig overraskelse da hun købte kalkunlår

Foto: Facebook/Lamia Singfield

En amerikansk kvinde ringede til politiet, efter hun havde været en tur i det lokale supermarked, kom hjem og opdagede en yderst mystisk og mistænkelig vare.

De fleste har nok prøvet at gå ind i et supermarked, med en klar plan om præcist hvad der skulle fyldes i indkøbskurven, men alligevel endt med en eller flere varer, der som udgangspunkt ikke var en del af listen. 

Læs også

Jane opdager sin mors bryllupsfoto i butik: Begyndte at skrige, da hun trådte indenfor

Det er ikke usædvanligt at vende hjem fra supermarkedet med et par ting, du ikke havde på din liste, men en kvinde fra delstaten Ohio fandt et køb så uventet, at hun følte sig nødsaget til at underrette politiet. 

Lamia Singfield, fra Akron, har delt sit bizarre fund, og sin historie på Facebook for at dele sine bekymringer, efter at hun havde pakket sin pakke med røget kalkun ud og opdaget noget, der lignede en menneskelig penis.

Efter at have fisket det fallos-formede stykke kød ud af indpakningen, havde Lamia  planlagt at servere til middag, men den plan blev hurtigt stoppet da hun så kalkunlåret, og hun fortalte sine Facebook Live-seere hvorfor: 

“Jeg ringer til Save-A-Lot, dette er ikke rigtigt. Jeg ved hvad dette er,”

Singfield fandt oprindeligt situationen sjov, men jo længere hun så på det mærkelige objekt, jo mere bekymret blev hun. Hun besluttede sig derfor for, at ringe til Akron-politiet, der ankom til hjemmet for at aflægge en rapport og tage den mystiske klump kød til Summit County Medical Examiner's Office til test.

Ifølge Akron Beacon Journal , fortalte Singfield betjentene, at hun var bekymret for, at det kødstykke, hun havde købt, kunne være 'menneskelige rester'.

Hun kommenterede: 'Jeg håber, det ikke er et menneske, for så mangler nogen noget, de har brug for, eller nogen kan være døde. Jeg vil bare have svar. '

Heldigvis behøvede Singfield ikke vente længe på sine svar, da blot et par dage senere bekræftede en efterforsker ved lægekontoret, at kødet var svinekød, ikke menneske. De bemærkede også, at det havde en knogle i det, hvilket betyder, at det derfor nødvendigvis bestemt ikke kunne være et afskåret eksemplar af det mandlige kønsorgan, selvom det lignede en penis.

I stedet for sagde efterforskeren, at det sandsynligvis var en svinehale - hvilket selvfølgelig stadig ikke er særligt hensigtsmæssigt, når nu Singfield troede hun havde købt kalkun.

Butikken, hvor Singfield havde købt kødet, sagde, at det aldrig havde haft problemer med produktet før, og erklærede, at det har et 'langvarigt engagement i de højeste standarder inden for kvalitetskontrol og arbejder i partnerskab med vores leverandører for at sikre, at disse standarder opretholdes. ''

Det blev tilføjet: 

Læs også

Familie flytter ind i sandt mareridt: Skadedyrsproblemer uden sidestykke

“Kvalitetsspørgsmål får højeste prioritet, og vi tager denne sag meget alvorligt. Vi kan bekræfte, at vi ikke har haft tidligere kvalitetsproblemer med denne vare, og vi er ikke blevet kontaktet af den pågældende kunde eller de lokale myndigheder angående denne hændelse. Vi vil tage de nødvendige skridt på det tidspunkt,”

Om Save-A-Lot har fundet ud af, hvorfor og hvordan et kalkunlår kunne indeholde en svinehale, melder historien intet om. Ej heller om Singfield er blevet kompenseret for den mærkelige oplevelse.