Kvinde forarget over p-bøde: ‘Jeg har været rasende de seneste tre dage’

Emil Ryttergaard

366 uger siden

|

13/07/2017
En 53-årig kvinde mistede fatningen, da hun så en hilsen fra parkeringsvagten. Bilen holdte nemlig kun få millimetre udenfor p-båsen.

Dagens topnyheder

Det sker i tide og utide, at man i en vending smider bilen lidt lemfældigt ved den nærmeste parkeringsplads. 

Man skal jo bare lige købe en pakke cigaretter, hente børnene eller bytte en gave, så ‘det sker der nok ikke noget ved’. 

Men for 53-årige Deborah Adwent fra den engelske by Surrey var det kun et spørgsmål om millimetre, før at p-vagten slog til og smid en hilsen i forrudden, der gjorde den midalderende kvinde rasende, skriver The Sun

Parkeringsfirmaet havde nemlig givet hende en bøde på 500 kroner, fordi at hendes højre forhjul stak få millimetre ud over parkeringsbåsen. 

Det var dette syn, der fik p-vagten til at skrive en bøde. Foto: Polfoto/SWNS

- Jeg var fuldstændig rasende af vildskab, og det tog mig tre dage, før jeg kunne køle nok ned til at skrive en klage til selskabet, siger hun til avisen.  

Den sikre bilist har ellers ikke fået hverken nogen klip eller fart- eller p-bøder i de 35 år hun har kørt, siden hun fik kørekort. 

Men parkeringsfirmaet bøjer sig ikke, og mener desuden, at kvinden ikke havde indløst gyldig billet, selvom at Deborah Adwent havde dokumenteret at hun havde trukket en billet. 

Det ene forhjul holdte få millimetre udenfor p-båsen. Foto: Polfoto/SWNS

53-årige Deborah Adwents nægter at betale p-bøden. Foto: Polfoto/SWNS

Hun nægter derfor fortsat at bøje sig for firmaets ‘smålighed’, som hun kalder det, og parkerer nu i stedet 800 meter længere væk for at undgå yderligere bøder. Hvis hun ikke betaler indenfor den næste uge, stiger bøden med 100 kroner. 

 - Vi har nu set det billedemateriale, og du har tydeligvis ikke parkeret korrekt indenfor båsen. Derfor har du overtrådt de tydelige regler, fastholder parkeringsfirmaet i et skriftligt svar til kvinden. 

LÆS OGSÅ: Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

LÆS OGSÅ: Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

LÆS OGSÅ: Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

LÆS OGSÅ: Bliv klar til stranden: Ny teknologi skal gøre det nemt og sikkert at fjerne håret permanent