Kvinde forsøgte at snige sig ind i CIAs hovedkvarter: Må jeg tale med Agent Penis?

Foto: Shutterstock.com

En 58-årig kvinde forsøgte hele fire gange at trænge ind i CIAs hovedkvarter, hvor hun angiveligt skulle have bedt om at tale med Agent Penis.

Der findes en Agent 007, en Agent Bourne og en Agent Ethan Hunt, men der findes formentlig ikke en Agent Penis. Det tror en 58-årige kvinde dog, og hun har forsøgt at finde agenten et af de steder, hvor man har sværest ved at trænge ind.

Kvinden ved navn Jennifer Hernandez har nemlig forsøgt at snige sig ind på CIAs hovedkvarter i Virginia intet mindre end fire gange i løbet af de seneste to uger.

Det var dog ikke blot for at se, hvad der gemte sig af hemmeligheder på CIAs hovedkvarter, at hun ville snige sig ind, hun havde et ganske særligt formål. Den 58-årige kvinde ville angiveligt tale med ‘Agent Penis’. Det står der i dokumenterne fra retten ifølge det britiske medie Daily Mail.

Læs også

Forskning viser: Folk med store sko har ikke nødvendigvis en stor penis

I forbindelse med det sidste forsøge på at snige sig ind i CIA-bygningen, blev kvinden anholdt.

Fire forskellige forsøg på at trænge ind

Den 58-årige kvinde var meget bestemt, og hun ville altså ind i CIA-bygningen. Hendes første forsøg var den 22. april, hvor hun ankom til fods, og forklarede en af vagterne, at hun havde søgt et job, og at hendes recruiter havde bedt hende om at møde op.

Vagten fortalte hende, at hun var trængt ind på et forbudt område, og hun blev derfor bedt om at forlade stedet. Det gjorde hun, men hun vendte tilbage den 1. maj, hvor hun ankom via Lyft (En service ligesom uber). Her fortalte hun i videotelefonen ved indgangen, at hun havde et møde med hendes recruiter.

Denne gang fik hun en skriftlig advarsel mod at trænge ind på forbudt område.

Den 58-årige Jennifer Hernandez gav dog ikke op så let, og hun vendte derfor tilbage igen dagen efter, hvor hun ankom i en Uber. Denne gang sagde hun igen, at hun var nødt til at tale med hendes recruiter.

Kvinden fik naturligvis ikke lov til at komme ind, og vagterne var efterhånden ved at miste tålmodigheden med kvinden. Tålmodigheden mistede de dog, da kvinden atter dukkede op dagen efter. Her fortalte hun først, at hun var kommet for at afhente sit North Carolina ID-kort, og bagefter sagde hun, at hun skulle tale med ‘Agent Penis’.

Vagterne eskorterede hende ud af bygningen, og fulgte hende ned til bussen. Den ville kvinde dog ikke med. Det endte derfor i stedet med, at kvinden blev anholdt, hvor hun i øjeblikket sidder i Alexandria City fængsel.

Læs også

Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip