Kvinde går ud i sin have: Det hun ser under sin haveslange, får hende til at løbe skrigende væk

09/08/2023 13:32

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde fik sig noget af et chok, da hun gik ud i haven.

Mest læste i dag

Forleden dag blev en kvinde i Phoenix, Arizona, forskrækket, da hun gik ind i sin baghave og fandt en larmende gæst gemt sig bag sin haveslange. 

Bekymret ringede kvinden til Marissa Maki fra Rattlesnake Solutions.

Da Maki ankom, indså den erfarne slangeredningsmand, at hun ikke kun havde med en klapperslange at gøre. Denne slange var en mor, og hun beskyttede sine fem slanger.

"Jeg var virkelig spændt," fortalte Maki til The Dodo. "Jeg elsker slanger, og at se alle de friske små babyer gør mig altid glad."

Maki gennemsøgte forsigtigt gruset for alle slangerne og brugte et gribeværktøj til at flytte mor og hendes babyer ned i en spand.

Da slangerne var sikret i spanden, tog han slangerne til et nærliggende reservat. Snart fandt slangefamilien et nyt hjem i en forladt rottebo - et fælles hvilested for vilde slanger, der ønsker at holde sig ude af varmen.

Maki håber, at hun ved at dele videoer af sine slangeredninger kan bekæmpe noget af det negative stigma forbundet med dyrene.

"Folk har en opfattelse af slanger, at de bare vil angribe dig i det sekund, de ser dig," sagde Maki. "Jeg laver mine videoer for at vise, hvor roligt og virkelig begivenhedsløst et slangemøde er. De er bange for os og vil bare væk.”