Kvinde gik viralt efter hun fik ‘tatoveret’ kærestens navn i panden: Nu fortryder hun

13/11/2023 15:54

Kamille Isaksen

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Det gik hurtigt for sig, da hun delte en video på TikTok af hendes nye tatovering - men nu fortryder hun og kommer med opråb til sine følgere.

Mest læste i dag

De fleste ved, at én af de største no go’s, når det kommer til blæk på kroppen, er at få tatoveret sin kærestes navn.

Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at folk blev chokeret, da Ana Stanskovsky i sidste uge delte en video af sig selv på TikTok, hvor hun fik tatoveret "Kevin" (kærestens navn, red.) i panden.

Nu har Ana Stanskovsky, der har fået knap 33 millioner visninger på sin video, dog indrømmet, at den var falsk.

Det skriver Mirror.

Da hun oprindeligt delte videoen sagde Ana: "Ja, den er ægte. Jeg kan ikke engang tro det selv, at jeg gjorde det. Jeg ved, det er lidt skørt. Men jeg kan lide at udtrykke mine følelser, og jeg mener, hvis du virkelig elsker nogen, skal du kunne vise det."

Dog har hun nu indrømmet, at den er falsk - og grunden til, at hun lavede det falske tatoveringsstunt, er, fordi hun fortryder sine andre tatoveringer og gerne vil forhindre andre i at begå samme fejl.

I en opfølgende video på det sociale medier, hvor hun tørrede navnet Kevin af sin pande, forklarede hun: "Alt, jeg vil sige, er, at jeg fortryder min tatovering...men ikke denne her."

"Fordi dette ikke er en rigtig tatovering. Jeg vil have, at alle skal vide, at jeg fortryder mine tatoveringer, og du kan fortryde dine, når du bliver ældre. Og som en person, der er helt dækket af tatoveringer, føler jeg, at det er mit ansvar at tale op, dele min erfaring, og når folk ser mig på sociale medier, er det første, de lægger mærke til ved mig, mine tatoveringer. Så hvis jeg påvirker folk, vil jeg påvirke dem på den rigtige måde," tilføjer hun.

Ana fortsatte med at forklare, at da hun fik sin første tatovering for ti år siden, sagde hendes mor og venner, at hun ville fortryde det, men hun lyttede ikke - måske fordi de ikke havde nogen tatoveringer selv.

Dog mener Ana nu, at hvis hun havde hørt det fra nogen, der allerede var "dækket af tatoveringer" og fortrød deres valg, ville hun have taget det mere alvorligt.