Kvinde gjorde chokerende fund i bakke med jordbær fra Lidl

Foto: Shutterstock

En kvinde gjorde et chokerende fund i en bakke med jordbær fra Lidl. I bakken var der nemlig også et levende dyr.

En britisk kvinde fik sig lidt af et chok, da hun fandt en gekko i en bakke med jordbær, som hun havde købt i Lidl.

Læs også

Ejeren gør sin hunds største drøm til virkelighed: Se nu hundens reaktion, når de falder ned fra himlen

Nikata Moran havde svært ved at tro sine egne øjne, da hun fik øje på den lille gekko, der ca. 2,5 cm lang. Hun opdagede den, da hun tog bakken ud af sit køleskab.

Gekkoen havde formået at overleve den lange tur fra Egypten til Nikatas hjem i Manchester, hvor den lå gemt i bakken med jordbær.

Den 29-årige kvinde havde købt bakken i sin lokale Lidl på vej hjem fra arbejde, og havde ladet dem stå i sit køleskab i et par timer, før hun tog dem ud.

Foto: RSPCA

Ifølge Mirror lagde hun mærke til, at der var noget, der bevægede sig, da hun tog bakken ud af køleskabet.

"Jeg tog jordbærrene ud af køleskabet, og så noget bevæge sig ud af øjenkrogen. Jeg troede, det var en edderkop eller noget," sagde hun.

"Da jeg kiggede igen, så jeg en lille gekko. Jeg kunne ikke tro det. Den virkede meget opmærksom, så det lykkedes mig at få den op på en ske og putte den i en plastikbeholder, hvor den bevægede sig meget, meget hurtigt."

På trods af, at den har været på en lang rejse, ser det ud til, at den er uskadt. Dog mangler et lille stykke af dens hale, hvilket dog gror ud igen.

"Bortset fra det lille stykke hale, som jeg fandt i bakken, virkede den uskadt. Jeg kan bare ikke komme mig over den rejse, den havde, og endte i mit køkken," sagde Nikata.

Efter at have flyttet gekkoen over i en plastikbøtte, valgte Nikata at tage kontakt til dyreværnsorganisationen RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals).

Foto: RSPCA

Herefter blev den hentet af en ansat hos RSPCA, Rachel Henderson, der tog den med til en dyrlægeklinik, hvor den blev natten over.

"Da jeg fik at vide, at jeg skulle hente en gekko, må jeg indrømme, at jeg forventede at blive mødt af noget lidt større! Da jeg åbnede kassen, måtte jeg kigge to gange for at se, hvor firbenet var," sagde hun.

"Jeg aner ikke, hvordan noget så småt overlevede i så lang tid i en forseglet container. Vi vil gerne takke Nikata og de andre organisationer, der hjalp os med dette lille firben."

Næste morgen blev den bragt fra RSPCA til Reptilia Exotic Animal Rescue i Ossett, West Yorkshire.

En talsmand for Reptilia sagde, at det faktisk er meget almindeligt, at gekkoer ender som blinde passagerer på denne måde.

"Vi har et par stykker af dem hos os i øjeblikket, der er kommet fra forskellige kontinenter. De ser ud til at tilpasse sig meget godt til fangenskab og trives i deres omgivelser," sagde talsmanden.

Læs også

Forældre troede deres 3-årige ‘bare’ havde skoldkopper: Sandheden viste sig at være en anden

"Denne lille gekko er faldet godt til og vil være klar til at blive sendt til et nyt hjem, når han har passeret sin karantæneperiode."

 

Dagens Gossip