Kvinde har ikke klippet negle i 35 år: Nu viser hun, hvor vilde de ser ud

Skrevet af Nicolai Busekist

3 uger siden

|

24/05/2024
Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde har afsløret, at hun ikke har klippet sine negle i hele 35 år. Nu viser hun, hvordan de ser ud.

Dagens topnyheder

En kvinde, der ikke har klippet sine negle i 35 år, har givet indsigt i, hvordan hun lever med sine lange kløer.

Kvinden, der er kendt som @goldeeceelocs10 på det sociale medie TikTok, har fået sine negle til at vokse til en imponerende længde. I dag er de omtrent på størrelse med en lineal eller en Curly Wurly-chokoladebar.

Hver negl er prydet med et forskelligt, farverigt og detaljeret mønster, og hun forklarede, at de ikke knækker nemt. Hun forklarede også, at det er på grund af akrylbelægninger, der beskytter dem.

Kvinden begyndte at lade sine negle gro som 27-årig. I dag er om 62 år, men hun bemærker knap nok, at de er der, selvom de må siges at være noget længere end gennemsnittet.

@goldeeceelocs10 afslørede, at hun blev født med en tilstand kaldet koilonychia, der er forårsaget af en alvorlig jernmangel. På grund af dette har hun meget korte neglesenge, og hendes negle vokser opad i et særligt mønster.

Foto: TikTok

Dette betyder, at de ikke krøller som andre folks negle, men hænger lodret fra hendes hænder. TikTok-brugeren er nu pensioneret, men hun arbejdede i det amerikanske postvæsen i 34 år, alt imens hun havde sine utroligt lange negle.

Hun deler ofte demonstrationer af, hvordan hun udfører opgaver i dagligdagen via videoer, der deles på de sociale medier. I en TikTok-video viste kvinden, hvordan hun f.eks. putter hænderne i lommerne.

Hun afslørede, at hun trækker tommelfingeren ind og kaster neglene over bagsiden af hænderne, før hun glider dem ned i lommerne, med neglene stikkende ud.

Foto: TikTok

I en anden video viste hun, hvordan hun får sit kort ud af en hæveautomat. Hun forklarede, at hun bruger en tang til at gribe kortet og trække det ud af maskinen.

I en tredje video afslørede @goldeeceelocs10, hvordan hun åbner sin bildør. Hun skubbede sine negle gennem håndtaget, trykkede på knappen med tommelfingeren og trak derefter døren op.

Kvindens video har fået millioner af visninger, og hun har over 1,2 millioner følgere på det sociale medie. Dog er ikke alle fans af hendes superlange negle, hvilket man nemt kan se, hvis man kigger på kommentarsporet under hendes videoer.