Kvinde har tabt sig 30 kg med fem måltider om dagen: Nu viser hun sin fantastiske forvandling

Skrevet af Nicolai Busekist

22 uger siden

|

23/12/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde har tabt sig over 30 kg, men har samtidig formået at spise fem måltider om dagen.

Dagens topnyheder

De fleste tror, at man er nødt til at starte på en intens diæt, hvis man vil tabe sig. F.eks. forsøger mange sig med at faste i op til 16 timer i døgnet, så de kun skal spise et til to måltider.

Naturligvis er der også mange, der har succes med dette, men det kræver en masse viljestyrke. Derfor er der mange, der mister motivationen, når de forsøger sig med sådanne diæter.

Faktum er da også, at det faktisk ikke er nødvendigt at faste eller skære ned på antallet af måltider. Det er en kvinde ved navn Christen et klart bevis på. Hun har nemlig formået at tabe sig ved at spise op til fem måltider om dagen.

Dette har hun afsløret i en video på det sociale medie TikTok, hvor hun taler om, hvad hendes måltider består af. I videoen fortæller Christen også, at det er måltider som disse, der har hjulpet hende med at tabe sig omkring 30 kg.

Foto: TikTok

For blot et år siden vejede hun over 90 kg, men kan nu glæde sig over at være nede på omkring 60 kg. Ifølge The Sun fortæller hun i sin video, at hendes morgenmad typisk består af havregryn, æggehvider og røræg.

Omtrent fire timer efter tanker hun igen lidt energi i kroppen med en iskaffe fra Starbucks. Dette kombinerer hun med en proteinshake med chokolade.

Tidligt på eftermiddagen spiser hun en tortilla med kylling, tomater, en halv avocado samt salat. Desuden bruger hun en toscansk grøntsagsblanding bestående af gulerødder, butternut squash, rosenkål og spinat.

Foto: TikTok

Et par timer senere spiser hun igen, men denne gang er der tale om to klementiner, som kombineres med 28 gram mandler.

Til aftensmad består hendes måltid f.eks. af en salat med magert oksekød, en halv avocado samt sauce. Derfor beviser Christen også, at man hverken behøver at spise kedeligt eller få måltider, hvis man ønsker at tabe sig.

Foto: TikTok

I kommentarsporet på TikTok er der mange, der har rost hende for hendes flotte forvandling. Hertil er der også mange, der har takket hende for at inspirere dem til at tage hul på deres eget vægttab.

"Godt gået. Du er smuk. Og det hele ser så sundt ud," har en bruger skrevet som kommentar.

En anden bruger har skrevet, at hun har fulgt nogle af de tips og måltider, som Christen har delt. Det har hun haft succes med, da hun har tabt sig 7 kg på en måned.

Foto: TikTok

"Jeg har fulgt dine forslag. Jeg har tabt mig over 7 kg på en måned," skrev en bruger.

De billeder, som Christen har delt af sig selv på det sociale medie, vidner også om, at hun selv har haft stor succes med sit vægttab. Her kan man ikke blot se, at hun har tabt sig. Man kan også se, at det har givet hende meget mere selvtillid og livsglæde.