Kvinde hører mærkelig lyd fra sin taske: Da hun kigger i tasken, får hun et kæmpe chok

Foto: Facebook

Først hørte hun en "mærkelig lyd" komme fra rygsækken. Så gjorde Emily Sinclair en opdagelse i den, der skræmte hende.

Australieren fløj fra Sydney til Bali i sidste uge med sin veninde Jane. Tre dage efter deres ankomst blev de to kvinder forskrækkede over en lyd fra Janes rygsæk.

Da de kiggede i tasken, fik de sig noget af en overraskelse.

Læs også

Mand tager et billede af sin gravide kone - men da de kiggede på billedet igen, fik de et kæmpe chok

Emily fortalte Yahoo News Australia i denne uge om den mystiske hændelse. Hun sagde, at hun fandt et Apple AirTag i tasken. Det er en tracker, der kan bruges til at lokalisere personer eller genstande, og fungerer ligesom en GPS.

"Vi tror, ​​nogen har lagt det der, fordi ingen af ​​os ejer et Apple-produkt, og vi gennemsøgte begge vores tasker, før vi begyndte at pakke, for at sikre os, at de var tomme," sagde Sinclair, som nu er vendt tilbage fra sin rejse.

"Vi fjernede det med det samme, og for at være ærlig var vi forfærdede. Vi anede ikke, hvorfor nogen ville gøre sådan noget," sagde hun.

Ifølge Apple vil et AirTag, der har været adskilt fra sin ejer i en længere periode, udsende en lyd, når det flyttes. Det var den lyd som kvinderne hørte.

Ifølge Sinclair hev de et indonesisk batteri ud af enheden. De gik dog ikke til politiet. "Vi er begge erfarne rejsende, vi har været over hele verden, og intet som dette er nogensinde sket for os, da vi begge altid er meget forsigtige med den slags ting," sagde hun.

"Jeg har aldrig hørt om noget lignende. Jeg håber, folk dobbelttjekker deres tasker," fortsatte Sinclair.

Læs også

Løber finder forladt hundehvalp under maraton: Så gør kvinden noget uventet

.

Dagens Gossip