Kvinde hostede kræftpatient i hovedet: Nu er hun fængslet

Foto: Facebook

I juni 2020 blev en amerikansk kvinde arresteret og sigtet for overfald, efter at hun bevidst hostede på en kræftpatient.

Næsten et år efter en mærkværdig episode, er en kvinde ved navn Debra Hunter blevet idømt 30 dages fængsel - det skriver Newsner.

Sagen startede i Jacksonville, Florida, Debra Hunt blev uenig med personalet i en Pier 1-butik, hvilket førte til et angiveligt heftigt skænderi.

Læs også

Streamer sender overfald på åben gade live

 

Derfor hev en anden kvinde, Heather Sprague, sin mobil frem, og filmede Hunters opførsel. Det var Debra Hunter dog langt fra tilfreds med, og hun rettede derfor sin vrede mod Sprague, der pludseligt befandt sig midt i dramaet.

Debra Hunter gav først Sprague langfingeren, men her stoppe balladen ikke. Hunter vælger derefter at gå hen foran Sprague, og hostede derefter med vilje i hendes ansigt - det fortæller WWLTV. 

Det er aldrig smart at hoste andre i hovedet, men under en global pandemi, er det endnu dummere, og Sprague ville derfor også have holdt kvinden ansvarlig.

“Jeg ville have hende til at vide, at hun blev holdt ansvarlig for sine handlinger," 

Sprague henvendte sig derfor til politiet og Hunter blev efterfølgende arresteret og sigtet for overfald.

Hunter erklærede sig i første omgang ikke skyldig, men endte med at erkende sig skyldig i anklagen.

Udover de implicerede i sagen var yderligere fem vidner en del af retsagen, og de kunne alle bekræfte Hunters, opførsel, og skyldsspørgsmålet blev derfor hurtigt afklaret.

I retten forsøgte Hunters lejr at få den mildest mulige dom, og forklarede blandt andet handlingen med, at familien for nyligt havde mistet alt de ejede i en husbrand

Hendes mand forklarede hendes udbrud skyldtes flere trængsler familien havde for nylig stået over for, herunder at miste alt, hvad de ejede i et hus brand.

Sprague forklarede sig også i retten, hvor hun lagde stor vægt på, at hun er en kræftramt mor til intet mindre end 10 børn, og derfor var meget bange for at tage smitte med hjem.

"Jeg var bekymret for mine børns sundhed og sikkerhed og spekulerede på, hvordan jeg i alverden overhovedet kunne isolere mig for at beskytte dem – i en husstand på 12 – hvis jeg var blevet bevidst smittet."

I sidste ende idømte dommeren Hunter 30 dages fængsel, en bøde på 3000 kroner, samt at skulle betale Spragues udgifter til coronatests efter episoden.

Læs også

Golden retriever ser Star Wars: Flygter fra Darth Vader

 

Dagens Gossip