Kvinde idømt et års fængsel: ‘Slæbte’ familiens hund ihjel

Foto: Shutterstock.com/Brookfield PD

En 48-årig amerikansk kvinde er blevet idømt et års fængsel, som følge af en bizar sag, der involverer hendes forældres hund, som nu er død.

Man undrer sig til tider over, hvor ondskabsfulde og grusomme mennesker egentlig kan være. Ikke bare over for andre mennesker, men så sandelig også over for dyr.

Læs også

Datteren taler ud: Sådan var Michael Jackson som far

Netop denne slags tanker, må i den grad siges at være relevante, efter offentliggørelsen af en bizar, og ganske modbydelig sag om dyremishandling, med døden til følge, fra USA. 

Her er en 48-årig kvinde fra Brookfield i den amerikanske delstat Wisconsin blevet idømt et års fængsel, for på grusom vis at have ‘slæbt’ sine forældres hund ihjel. 

Ifølge det lokale medie Milwaukee Journal Sentinel, naboer til hundens ejere chokerede, da de så den 48-årige kvinde slæbe sine forældres fem måneder gamle bulldog hen over haver, fortov og veje. De forsøgte angiveligt at stoppe kvinden, som insisterede på, at hun intet forkert gjorde - men det gjorde hun. 

Hun skulle angiveligt have fortalt diverse naboer, der forsøgte at stoppe den voldsomme dyremishandling “Det ville jeg aldrig gøre mod en hund. Jeg er en hundelufter for Guds skyld,”

Desværre for kvinden, vejer hendes ord ikke særligt meget, når overvågningskameraer i området fangede præcist hvad der skete. Hun trak voldsomt i den lille hvalp, det blev trukket, til tider på ansigtet, hen over den rå asfalt, og begyndte på et tidspunkt at bløde fra munden - det skriver Newsner. 

Den lille bulldogs skader var til sidst så alvorlige, at dens liv ikke stod til at redde. 

Derfor er kvinden nu blevet idømt et års fængsel for voldsom dyremishandling, og må desuden ikke have ansvar for nogle former for dyr, de næste fire år efter sin løsladelse.

Læs også

Dennis Knudsen raser: “Det er idiotisk”

 

Dagens Gossip