Kvinde kiggede på Google Street View og så noget foruroligende: Så reagerede Google

Skrevet af Nicolai Steinicke

37 uger siden

|

31/08/2023
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Billeder fra Google Street View viste noget meget mistænkeligt.

Dagens topnyheder

Kørselsbillederne af Kent Road i Akron, Ohio, tog et billede, der efterlod den lokale beboer i området, blot navngivet som 'Tami', rystet over det, hun troede, hun havde været vidne til.

Hun ledte efter støtte til sociale medier for at bekræfte eller afkræfte de utrolige billeder, og postede billederne på Facebook onsdag (23. august). Det skriver Unilad.

Hvad Facebook-brugere så i første omgang, overraskede dem også: en mand, der nonchalant skubbede sin cykel ned ad vejen.

Problemet? Den kropsformede og størrelse presenning, som var stramt bundet og draperet til styret og sædet på hans cykel med hovedet tilsyneladende dinglende over baghjulet. 

Facebook-detektiver tøvede ikke med at komme til bunds i denne tilsyneladende psykopatiske aktivitet.

De var i stand til at lysne billedet, som de hævdede afslørede 'blod' på den intetanende, men tilsyneladende skyldige mands støvler og hænder.

I panik spurgte de, om de belastende billeder var blevet anmeldt til politiet i området.

Heldigvis sejrede sund fornuft, da andre lokale påpegede, at gaden ved siden af, hvor billederne blev taget, er et populært sted for hjemløse at slå deres telte op.

Billedet, som menes at være taget i juni 2019, ser nu ud til at have fanget en af ​​de hjemløse lokale, der flyttede sit sammenfoldede telt fra punkt A til punkt B, ved at bruge sin cykel til at hjælpe ham - ikke så uhyggeligt trods alt.

Den igangværende forstyrrelse forårsaget af OG-opslaget med over 1.000 delinger på Facebook betød dog, at Google blev tvunget til handling.

Hvad end det var, manden bar på, uskyldig eller på anden måde, er blevet sløret.

Foto: Google Street View