Kvinde kører i vandet for at begå selvmord - betjent hopper ud for at redde hende, men så går det galt

Ane Sørensen

388 uger siden

|

03/02/2017
Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Den amerikanske betjent Eric Mumaw mistede livet, da han forsøgte at hjælpe en selvmordstruet kvinde.

Dagens topnyheder

Tidligt torsdag morgen mistede en politibetjent livet under tragiske omstændigheder i den amerikanske stat Tennessee. 

Det skriver NY Daily News.

44-årige Eric Mumaw og en kollega rykkede ud, efter de havde fået et opkald fra pårørende om en 40-årig kvinde, som skulle være selvmordstruet.

Kvinden fandt de i en bil på en rampe nær vandkanten. Det så ud som om, at hun ville springe ud af bilen, når den rullede ud over rampens kant og ned i det kolde vand.

Begge betjente forsøgte at redde kvinden ud af den trillende bil, men gled selv ned i vandet. Her forsøgte kollegaen at få fat i Eric Mumaw, men desværre uden held. 

En tredje betjent fik øje på Eric Mumaw ude i vandet og sprang ud i et forsøg på at redde ham, men der var en stærk strøm, og han kunne ikke nå ham.

Eric Mumaw Foto: Nashville Police Department

Kvinden slap ud af bilen og blev bragt på hospitalet. Ifølge det lokale medie Teennessean er hun tidligere blevet taget i lovovertrædelser som påvirket kørsel, kørsel med betinget licens og besiddelse af narkotika.

- Vi vil have betjente til at tage sig af hende her til morgen, og det ville være for tidligt for mig at sige specifikt, hvad der vil ske med hende senere i dag, siger talsmand for politiet Don Aaron Aaron.

En dykker fandt efterfølgende Eric Mumaws krop i vandet. Det bekræftede The Metro Nashville Police Department omkring klokken otte torsdag lokal tid.

- Jeg ved, at han døde mens han gjorde det, han elskede. Han elskede sine nattevagter, og han gav sit liv, siger politichef Steve Anderson.