Kvinde løj om kræftsygdom og samlede 70.000 kroner ind: Det brugte hun pengene på

Foto: Privat

Den 29-årige kvinde overbeviste alle om, at hun var syg og fik samlet over 70.000 kroner ind.

29-årige Toni Standen fra den britiske by West Derby barberede alt sit hår af, og hun gav sågar interviews til lokale medier, hvor hun fortalte om sin kamp mod kræftsygdommen. Det hele var dog pure opspind, og Toni Standen var slet ikke syg, skriver Ladbible. 

Læs også

Stort drama i Rema1000 - Mundbindsnægter slog politiet

Men historien slutter ikke her. For derudover fortalte Toni Standen også sine venner, at hun godt kunne tænke sig have sin far Derek - som var dødeligt syg - til at følge hende op ad kirkegulvet, når hun skulle giftes. Derfor oprettede vennerne en indsamling og opfordrede folk til at donere penge, så Toni Standen og hendes kæreste James kunne får deres drømmebryllup. 

Mistanke om en løgn

Der blev samlet 70.000 kroner ind, og pengene blev brugt på brylluppet. Derek, Toni Standens far, døde før brylluppet, men han havde indspillet en video, som blev spillet ved ceremonien. Her begyndte en gæst at fatte mistanke om løgnen, da Toni Standen jokede og fortalte vittigheder lige efter videobeskeden fra den afdøde far blev afspillet.

”Efter at have hørt sin fars bevægende ord rejste hun sig op og holdte en fejlfri tale og fyrede jokes af. Hendes mor og bror var helt opløste. Vi havde alle lige lyttet til talen fra den afdøde far.

Toni Standens løgn blev endelig afsløret, efter at hun også påstod at have fået coronavirus tidligere på året og blev konfronteret af sine venner. Hun har siden erkendt sig skyldig i bedrageri mellem februar 2019 og april 2020.

“Det var en Oscar værdi”

En af Toni Standens veninder har siden fortalt, at hun var overbevist om, at Toni var syg.

“Hun kunne have vundet en Oscar, hendes skuespil var så godt. Hun narrede os alle. Vi blev alle helt suget ind. Hun fortalte mig, at hun var ved at dø, og jeg faldt for det. Hun sagde, at hun ville have sin far til at følge hende ned ad kirkegulvet, før en af ​​dem døde. Alle donerede penge. Folk havde ikke meget, men de ville give, hvad de kunne.” 

I sommeren 2017 gav Toni Standen et interview til en lokal avis, hvor hun fortalte, at hun havde kræft, og i et andet interview i marts 2019 sagde hun, at hun havde fået den forfærdelig nyhed, at sygdommen var uhelbredelig. 

Hendes løgne hobede sig op, og i april i år skrev hun på sociale medier, at hun havde Covid-19. Her besluttede to venner at konfrontere hende.

"Vi ringede til hende og optog samtalen. Vi spurgte hende direkte: 'Har du virkelig fået kræft?’ Hun begyndte at græde og indrømmede, at det hele var løgn. Vi afsluttede opkaldet og ringede straks til politiet," har de to venner forklaret til Ladbible. 

Læs også

Juletradition ændres: Det er anden gang på 26 år

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip