Kvinde lukket inde i voldtægts-boks 23 timer om dagen

Foto: Politi

En kvinde blev holdt indespærret i en kiste under et pars seng, og blev kun lukket ud af boksen, når hun blev voldtaget. Hendes historie er senere blevet til en gyserfilm.

Med sit lange, bølgede hår og charmerende smil, vidste den 20-årige Colleen Stan, at hun ikke ville have problemer med at finde et lift til sin vens fødselsdagsfest.

Læs også

Rasmus Paludan truer med at hævne sig på journalister: 'Det er idiotisk'

Og da et smilende, ungt par med en baby holdt ind til siden, for at samle hende op, troede hun, at hun havde heldet med sig. Det skriver The Sun ifølge News.com.au. 

I stedet for at sætte hende af ved vennens fødselsdagsfest, tog parret Collen med på en køretur på 480 km til deres hjem i Red Bluff i Californien. Her blev hun af den 23-årige Cameron Hooker og hans kone Janice låste inde i en kistelignende kasse. 

Parret holdt hende indespærret i kassen, som lå under deres seng, i 23 timer om dagen. Hun fik kun lov at komme ud af kassen, når de besluttede at voldtage eller torturere hende.

Foto: Politi

Hun blev slået, fik stød og blev enten strakt ud på et stativ af den sadistiske Hooker, der fik hende til at underskrive en 'slave'-kontrakt. Han truede også med at dræbe hende og hendes familie, hvis hun stak af. 

Besøgte Colleens forældre

Colleen blev hjernevasket til at tro, at Hooker var en del af en mørk og hemmelig organisation kaldet The Company, der ville 'sømme hende op på et kors' eller skyde hende, hvis hun forsøgte af flygte. 

Utroligt nok tog Cameron endda med Colleen hjem til hendes forældre. Det skete efter hele tre år i fangenskab, og på trods af, at hun var alene med sine forældre, overbeviste hun dem om, at han var hendes kæreste, og at hun var glad. 

Selvom de formodede, at hun muligvis havde tilsluttet sig en kult, accepterede de hendes ord, tog et billede af det 'lykkelige par', og vinkede herefter farvel til dem.

Foto: Politi

Efterhånden som tiden gik, fik Colleen lov at komme ud af kassen i længere perioder. Her fik hun blandt andet til opgave et passe parrets børn og arbejde i haven. Hun var dog for bange for The Company til at flygte. 

Hooker besluttede at gøre Colleen til sin anden kone, hvilket gjorde Janice sur. Hun besluttede derfor at fortælle Colleen, at The Company, som hun var så bange for, ikke eksisterede. 

Mens Janice oprindeligt syntes at nyde den sadistiske tortur af Colleen, har hun senere fortalt hende, at hun også var blevet udsat for seksuelle overgreb og vold fra det øjeblik, hun mødte Cameron i en alder af 15 år. 

Under samleje piskede han hende, hængte hende fra træer i håndjern, og nedsænkede endda hendes hoved i vand, til hun næsten druknede. Hvis ikke hun villigt gjorde det, slog han hende. 

Desperat havde hun indgået en kontrakt med sin mand, der tillod ham at kidnappe og indespærre en sexslave, så han sadistiske misbrug kunne gå udover en anden - og her blev Colleen hans offer. 

Flugten

I august 1984 blev Colleen kørt til Janice til en busstation, inden hun selv flygtede med sine to døtre. Besynderligt nok, så ringede Colleen derefter til Hooker for at sige, at hun forlod ham - og han brød i gråd. 

Utroligt nok meldte hun ikke hendes kidnapning og misbrug til politiet i flere måneder. Derimod ringede hun flere gange til Hooker, fordi hun håbede, at han ville ændre sig.

Foto: Politi

I stedet var det Janice, der endelig fortalte politiet, hvad hendes mand havde gjort, og beskyldte ham også for kidnapning, tortur og mordet af en kvinde ved navn Marie Elizabeth Spannhake, der forsvandt i 1976.

Læs også

Rygterne florerer: Skilsmisse kan være på vej

Janice vidnede mod sin mand og fik immunitet. Hooker blev idømt fængsel i 104. Under retsmøderne blev det antydet, at Colleen led af Stockholmsyndrom, hvilket opstår, når folk knytter sig til deres kidnapper, som følge af det intense stress og misbrug, de har været under. 

 

Dagens Gossip