Rygterne florerer: Skilsmisse kan være på vej

Foto: Shutterstock

Det er ikke nogen hemmelighed, at Melania har set frem til at flytte ud af Det Hvide Hus, hvor hun og Donald Trump sov hver for sig.

De har netop fejret deres 16-års bryllupsdag, men det har næppe været en dag med champagne, flotte gaver og samvær. Sandsynligheden for dette er i hvert fald ikke høj.

Læs også

Rasmus Paludan truer med at hævne sig på journalister: 'Det er idiotisk'

Ifølge adskillige medier og gode kilder, har 50-årige Melania Trump længe haft planer om at forlade sin 24 år ældre mand. Angiveligt skulle hun have planlagt at forlade ham kort efter, at hans tid som præsident var slut. 

Allerede samme dag, som Joe Biden blev indsat som USA's nye præsident, rejste Trump-parret tilbage til hjemmet i Mar-a-Lago i Florida. 

Der er flere medier, herunder CNN og BBC, der har skrevet flere gange, at parret boede hver for sig i Det Hvide Hus. Melania havde angiveligt indrettet en lille lejlighed i etagen under det store soveværelse, hvor præsidentparret ellers skulle have sovet sammen. 

Ydermere havde de også hver deres døgnrytme. Det fortæller en ny tidligere ansat i Det Hvide Hus. Donald Trump stod op ved 06-tiden, så nyheder og game-shows, mens han tweetede til hele verden. 

Melania stod først op lidt senere, hvorefter hun sørgede for, at deres 14-årig søn Barron fik mad og kom i skole. 

Stor sum penge i vente for Melania

Da Donald Trump blev præsident, gik der også hele fem måneder, før hun og sønnen flyttede ind i statsboligen i Washington. 

Der er flere skilsmisseadvokater i New York, der har udtalt, at de forventer, at Melania vil få omkring 50 millioner dollars samt forældremyndigheden over deres fælles barn, Barron. Ligeledes hævdes det, at hun er god for samme beløb i forvejen. 

Donald Trumps tidligere koner, fik ikke nær så høje beløb med. Den tjekkiske tidligere model Ivana Zelnickova, som fik tre børn med Donald Trump, fik 1992 14 millioner dollars, et hus nord for New York samt en lejlighed i Trump Tower. 

Allerede året efter blev Donald Trump igen gift med en model, Marla Maples, som han fik datteren Tiffany med. Deres ægteskab fik sin ende i 1999, hvor Marla Maples kun fik 2 millioner dollars i forbindelse med skilsmissen. 

Nogle år efter blev Donald Trump gift med Melania, der i øvrigt også var model og fra Slovenien. Hvor langt hun er med skilsmisseplanerne vides ikke, men det siges dog, at de to havde aftalt, at hvis han blev præsident i yderligere fire år, så ville hun blive hos ham. Hvis ikke, så var det slut.

Læs også

Rasende Signe Lindkvist: 'Fucking spade og idiot'

Der er dog ikke mange, der har forventninger til, at parret forbliver sammen. Blandt andet er flere bookmakere allerede begyndt at tage imod væddemål om, hvornår en eventuel skilsmisse vil blive annonceret. 

 

Dagens Gossip