Kvinde opdagede naboens ophængte sedler om hende: Så besluttede hun at tage hævn

19/05/2023 17:05

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hun opdagede, at hendes nabo havde hængt sedler op om hende. Derfor besluttede hun at tage hævn.

Mest læste i dag

En kvinde besluttede sig for at tage hævn mod en nabo i sit lejlighedskompleks, der havde beskyldt hende for at være en 'porch pirate'.

En 'porch pirate' er en person, der stjæler pakker, der er blevet efterladt ved folks hoveddør. Det er et fænomen, der er mest udbredt i USA, men sker bestemt også andre steder i verden, herunder i Danmark.

Det er ikke sjovt at få en pakke stjålet, men det er heller ikke sjovt at blive beskyldt for at stjæle en. Det er netop, hvad der skete for TikTok-brugeren Amy Lynn. Derfor besluttede hun sig for at tage hævn.

Hun er efterfølgende gået viralt med en række videoer på det sociale medie. Heri fortæller hun om, hvordan hun er blevet beskyldt for at stjæle pakker fra sit lejlighedskompleks.

I en video fortæller hun, at hun var ude at gå tur med sin hund, da hun så en række sedler om, at hun stjal pakker. Der var tilmed et billede af hende, hvor hun står på et fortov foran bygningen.

"Opmærksomhed, beboere," står der øverst på sedlen.

"Kender du denne kvinde?" Hun er en 'porch pirate'. Denne kvinde har stjålet pakker på sin daglige hundetur."

Ifølge Amy er der dog intet hold i dette, da hun aldrig har stjålet en pakke. Hun mener derimod, at naboen har set, at hun har hentet en af sine egne pakker, der var blevet leveret et forkert sted.

Hun hævder dog også, at der kan været et racistisk aspekt af sagen, da hun er 'en af få afroamerikanere', der bor i bygningen.

"Jeg siger ikke, at race havde noget med det at gøre, men det føles sådan," sagde hun.

Heldigvis har hun taget hele situationen med ophøjet ro. Alligevel besluttede hun sig for at finde en sjov måde at give lidt igen på.

I en efterfølgende video viser hun, at hun laver sine egne sedler. På disse sedler gør hun det klart, at hun bestemt ikke stjæler pakker. Derefter hænger hun den op i området omkring sin bygning.

I en tredje video fortæller hun nærmere om situationen. Her forklarer hun, at hendes mor havde sendt hende en pakke, som var blev efterladt hos naboen. Efter at have sikret, at det var hendes pakke, tog hun den med sig og gik.

Hun mener derfor, at der er nogen, der har fortalte naboen om dette. Derefter må naboen have troet, at hun havde taget en af deres pakker. Det fik dem til at hænge sedler op, der beskyldte hende for at være en tyv. Der blev endda efterladt sedler på hendes kærestes bil.