Michael og Kristine troede de adopterede 6-årig: Men måske er historien en helt anden

19/05/2023 15:02

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Da Michael og hans kone Kristine adopterede Natalia i april 2010, troede de, at de fik et seks-årigt barn med hjem fra Ukraine.

Mest læste i dag

I den nye dokumentarfilm "The Curious Case of Natalia Grace", som er rapporteret af Daily Mail, hævder Michael, at familien blev misbrugt, og at Natalia terroriserede dem, og endda forsøgte at dræbe dem. 

Familien, der troede, de havde adopteret en lille pige fra Ukraine, hævder, at de endte med en kvinde, som de hævder, er en voksen sociopat forklædt som et barn.

I traileren til dokuserien ser vi adoptivfar Michael Barnett ryste af vrede, da han fortæller om en skræmmende oplevelse med sin adoptivdatter Natalia Grace.

Ikke længe efter at de kom hjem, begyndte tingene at ændre sig. Hun blev voldelig, og Michale og Kristine fik efterhånden mistanke om, at hun simpelthen var en voksen, der udgav sig for at være et barn.

De indgav en juridisk begæring om at få hendes fødselsår ændret. I 2012 blev Natalias alder opjusteret fra ni til 23 år.

I dokumentaren fortæller adoptivforældrene, at Natalia truede med at stikke deres børn.

- Hun forsøgte at forgifte og dræbe min kone. Og en nat åbnede jeg øjnene og så Natalia stå ved fodenden af ​​min seng med en kniv i hånden, fortæller Michael.

Deres søn Jake siger, at han bestemt ikke følte sig tryg omkring Natalia.

Efter at parrets anmodning om at justere Natalias alder blev imødekommet, rejste de til Canada med deres tre biologiske sønner. Jake, den ældste, var ved at begynde på college.

Familien havde skaffet Natalia en lejlighed i Layfette i den amerikanske stat Indiana. Som følge heraf blev de, på trods af at hendes alder var blevet korrigeret, sigtet for omsorgssvigt, fordi de havde forladt et barn.

Sigtelsen blev senere ændret til, at de havde forladt en hjælpeløs person. Natalia blev overladt til sig selv i tre år, på trods af at hun havde en sjælden form for kort statur, hvilket betyder, at hun er 90 centimeter høj og har problemer med at gå. 

Ifølge Associated Press blev Michael Barnett frifundet i 2022, og anklagerne frafaldt anklagerne mod Kristina.

Natalia har selv været gæst i talkshowet Dr. Phil, hvor hun har udtalt, at hun er et barn og ikke en voksen sociopat. Hendes nye forældre forsvarede Natalia og sagde, at hun var et kærligt barn.

Barnett-familien hævdede, at de var ofre for bedrageri. De siger, at Natalia har menstruation, har voksne tænder, en psykiatrisk diagnose og ikke er vokset en millimeter siden 2010.

Men i programmet af Dr. Phil, insisterer Natalia på, at hun var barn, da hun boede sammen med Kristine og Michael Barnett.

Hun fortæller, at hun i en alder af syv år blev dumpet i en lejlighed i Indianapolis.

Natalias nye adoptivforældre, Cynthia og Antwon Mans, var dog stejle på, at Natalia var 16 år gammel, da de besøgte Dr. Phil. Og de siger, at en knogletæthedstest er blevet udført på hende for at bestemme hendes alder. Det viser, at hun er 16 år.