Kvinde overlevede fald på 1.5 km - Ingen af hendes faldskærme foldede sig ud

Foto: Shutterstock.com

Hvis man styrter mod jorden fra halvanden kilometers højde, og ingen af ens faldskærme folder sig ud, så vil man med stor sandsynlighed dø. Miraklernes tid er dog endnu ikke forbi, og det lykkedes simpelthen en 30-årig kvinde at undslippe døden.

En 30-årig kvinde ville kaste sig ud i den adrenalinpumpende ekstremsport, faldskærmsudspring, men der er ingen der vil fornægte hende i, hvis hun ikke ønsker at gøre det igen.

Det er nemlig et gigantisk mirakel, at den 30-årige kvinde fortsat er i live den dag i dag, for hun oplevede nemlig under sit spring, at ingen af hendes faldskærme ville folde sig ud.

Læs også

Dette kærlige foto af 29-årig kvinde og hendes mand skaber voldsomme reaktioner

Kvinden hoppede således ud fra flyvemaskinen, der var i en højde af 1.5 kilometer over den canadiske by Quebec. Da kvinden ville udløse sin faldskærm, virkede den dog ikke, og det er årsagen til, at man har en reservefaldskærm.

Det værst tænkelige scenarie udspillede sig dog her, da heller ikke reservefaldskærmen virkede. Det betød, at kvinden nu var i et frit fald direkte mod jorden i 1.5 kilometers højde, og uden muligheder for at kunne bremse sit fald.

Et mirakel at hun overlevede

Det må være en frygtelig følelse der går gennem kroppen, når man som den 30-årig kvinde ved, at man om ganske kort tid vil ramme jorden med en hastighed der gør, at man med garanti ikke vil overleve.

Kvinden må dog have en helt særlig beskyttende ånd, for imod alle odds i verden, så lykkedes det kvinden at overleve faldet.

CBC Canada skriver, at kvinden faldt ned mod et stort skovområde, og det skulle være det, der endte med at redde hendes liv. Det beskrives ikke, hvad de præcist reddede kvinden, blot det, at hun faldt ned i et stort skovområde.

Det kan derfor tænkes, at kvindens møde med de mange grene og blade var med til at tage så meget af farten, at kvinden landede på jorden med en hastighed, der heldigvis ikke tog livet af hende.

Læs også

Ups! Mor var taget med sin datter på hospitalet, da røntgenfoto afslørede pinlig hemmelighed

Hun kom dog slemt til skade, og er i øjeblikket indlagt på hospitalet, hvor hun skal komme sig over de mange knoglebrud samt flere brækkede ryghvirvler.

Politiet fortæller dog, at kvinden ikke er i livsfare.

Flere vidner så det

Flere vidner så den frygtelige hændelser, og til Radio Canada fortæller en mand ved navn Denis Demer, at han slet ikke kan forstå, hvordan hun kunne overleve.

“Det er et mirakel. Jeg ved ikke hvordan, en person kan overleve et fald fra et fly på den måde,” fortæller han, mens en kvinde ved navn Oceane Duplessis der skulle til at boarde et fly for at springe ud, også var vidne til ulykken.

“Vi så det hele vejen til enden. Vi håbede bare, at der ville sket et eller andet. Vi var meget bekymrede,” fortæller hun til den canadiske radiokanal.

Faldskærmsudspringet stod virksomheden Parachutisme Adrénaline for, og de har ikke ønsket at udtale sig om ulykken. Det skyldes, at politiet er ved at efterforske det, da der måske kan være tale om en kriminel handling.

Ifølge den amerikanske faldskærmsudsprings forening, USPA, så sker der yderst sjældent, at folk dør i forbindelse med faldskærmsudspring. I USA er der i gennemsnit 21-24 dødsulykker pr. år forbundet med faldskærmsudspring. Det svarer til, at der dør cirka en person pr. 253.669 spring.

Læs også

Hudlæger advarer: Du kan dø af at trykke bumser på dette sted

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip