Kvinde raser mod kendt tøjmærke: Gjorde klamt fund i lommen på ny jakke

21/03/2023 16:52

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde raser mod et velkendt tøjmærke, efter at have gjort et ulækkert fund i en ny jakke fra brandet.

Mest læste i dag

En kvinde har afsløret, at hun er 'chokeret' efter at have gjort et 'ulækkert' fund i en jakke, som hun havde købt fra det velkendte tøjmærke Very.

Toni Mcreae åbnede sin pakke, da hun modtog den med posten, for at tage et nærmere kig på det tøj, hun havde bestilt. Da hun gjorde det, blev hun mødt af en ulækker overraskelse, skriver Mirror.

Toni, der selv har delt historien på det sociale medie TikTok, viser i videoen, at hun pakker sit tøj - og afslører også, hvad hun finder i lommen på sin helt nye jakke.

"Jeg ville lave en video til TikTok, hvor jeg åbnede min ordre fra Very, for at vise alle, hvad jeg havde købt, men jeg har fundet noget virkelig, virkelig ulækkert," lyder det fra hende videoen, der i skrivende stund har fået mere end 340.000 visninger.

"Jeg købte to jakker, som kom i en pose og er fine. Den første jakke er pakket pænt. Den anden jakke er pæn, misforstå mig ikke. Jeg tog den ud af pakken og der var returpapirer krøllet sammen inde i den."

"Jeg tænkte: 'Det er mærkeligt - gad vide, hvad det er til'. Det er tydeligvis en returpakke, de har åbnet, taget jakken ud af, og smidt den tilbage i af en eller anden grund. Jeg er ikke sikker på, hvad grunden er."

"Det, der var interessant for mig, var, at retursedlen var der. Den sidste kunde, der returnerede denne, har sagt: 'Denne jakke er blevet båret og sendt tilbage af en tidligere kunde. Den lugter af parfume, der er brunt hår på den, og har en brugt serviet og kvittering i lommen. Det er ulækkert.'."

Derefter viser hun jakken frem på videoen, hvorefter hun peger på og viser de ting, som hun lige har listet op.

"Jeg laver ikke sjov - der er en kvittering. Og, jeg rører den ikke, men der er en brugt serviet i lommen, brunt hår på den, og den lugter af parfume," siger hun.

"Det er slemt nok, at Very sendte denne til en kunde, når den tydeligvis har været brugt, men ikke nok med det, så har de taget den ud af emballagen, ikke lagt mærke til det, smidt den ned i en pose, og sendt den til mig. Det er faktisk rystende."

Efter at have delt sin video på det sociale medie, er der flere hundrede personer, der har kommenteret på den.

"Det faktum, at de har sendt den videre to gange," er der en person, der har skrevet.

"Det skete for mig med en kjole fra Very. Den havde makeup på kraven, men mærkerne var stadig på. Den var tydeligvis brugt og sendt retur. Jeg var så sur," lød det fra en anden.