Kvinde sendte afklædte billeder til sin bedstemor: Nu går hendes svar verden rundt

15/10/2023 14:30

Henrik R

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinde sendte ved et uheld et nøgenbillede til sin bedstemor. Hendes svar er næppe, hvad man forventer.

Mest læste i dag

Langt de fleste har begået den fejl at sende en besked til den forkerte person. Afhængigt af, hvad der står i beskeden, kan det være en pinlig oplevelse. Denne kvinde har dog oplevet noget, der er pinligere. Hun er nemlig kommet til at sende et nøgenbillede til sin egen bedstemor.

Kimberley, der bl.a. er kendt fra sin egen podcast 'Excuse My Grandma', har selv delt den pinlige historie på det sociale medie TikTok, hvor hun regelmæssigt deler sjove videoer med sin bedstemor Gail.

Som billedtekst til hendes nu virale video, har hun skrevet: "Har du nogensinde sendt et utilsigtet nøgenbillede til din bedstemor?" 

I videoen, der nu er blevet set mere end 55.000 gange, har Kimberley delt et skærmbillede af hendes bedstemor, Gails, svar til det nøgenbillede, som hun fejlagtigt har modtaget. 

Som svar til billedet, har hendes bedstemor skrevet: "Kimberly. Hvad er dette? Dette har bare ikke at skulle være sendt til en mand, ellers vil jeg fornægte dig." 

Det var dog ikke det eneste, hun skrev. Hun fortsatte nemlig med et noget overraskende svar: "I øvrigt har du brug for nyt lingeri - kan jeg tage dig med ud at shoppe i denne uge?"

Siden videoen er blevet offentliggjort, er der mere end 4.100 personer, der har tilkendegivet, at de 'synes godt om' videoen. Ikke nok med det, så er der også et stort antal kommentarer fra seere, der synes, at det er hysterisk. 

"Jeg griner," har en person skrevet, mens en anden har skrevet: "Bedstemor har bestået mit 'vibe check'." 

"I det mindste er din bedstemor ærlig," er der også en person, der har skrevet. 

"Hvis dette skete for mig, ville jeg ikke være i live til at fortælle historien," skrev en fjerde person.

"Hun er vores bedstemor nu," har en person skrevet, hvilket er blevet efterfulgt af en emoji.