Kvinde ser noget underligt bag sin sofa: Da hun ser hvad det er, går hun i panik

18/09/2023 09:10

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Et blik bag sofaen var nok til at sende to Queensland-kvinder i panik.

Mest læste i dag

To kvinder fandt noget bag sofaen, de ikke lige havde regnet med.

I sidste uge opdagede australierne en diamantpython, der gjorde sig godt tilpas i deres hus.

Trods begejstringen greb en af ​​de to hendes kamera for at filme den ubudne gæst. "Det er fandme enormt," siger en af ​​kvinderne i videoen.

Heldigvis ser slangen ud til at have ringe interesse for de to damers lejlighed. I stedet for at bruge noget mere tid sammen med dem, går de direkte tilbage i haven.

Dyret presser sig langsomt ud gennem terrassedøren, hvorigennem det formentlig er kommet før. Så snart den ubudne gæst forlader huset, skubber en af ​​kvinderne hurtigt døren til.

”Åh min Gud!” udbryder hun lettet og følger straks op med: ”Åh min Gud, åh min Gud!” Kort efter ringer den anden kvinde ind med et spørgsmål.

Kort inde i videoen, springer den over på Dan fra "Sunshine Coast Snake Catchers 24/7" er på stedet. I modsætning til damerne kan han få meget ud af diamantpytonen.

"De er nok en af ​​de mest almindelige slanger, du ser her," siger han i klippet, som senere blev lagt på hans firmas Facebook-side. "De kan blive op til tre meter eller endnu større. Og de er smukke," kan Dan høres begejstret i videoen.

Dyret udgjorde i øvrigt ikke en trussel mod nogle. Diamantpytonslanger er ikke giftige. De har dog meget skarpe tænder, som det er bedst ikke at komme i kontakt med.