Kvinde smurte sine 'private dele' ind i gift i forbindelse med bizart mordforsøg: Så opdagede manden en underlig lugt

Foto: Shutterstock

Et oralt samleje havde nær slået en mand ihjel, men endte på en helt anden måde.

Der findes et hav af forskellige måder at slå et andet menneske ihjel, og gennem tiden har mordere brugt de skøreste, mest brutale og mest kreative metoder, som man overhovedet kan forestille sig. 

Alligevel har en brasiliansk kvinde taget en metode i brug, som formentlig aldrig er set før.

Læs også

Ungt par "hyggede" på café: "Det var i kategorien af pilleri"

Ifølge lokale medier smurte den brasilianske kvinde nemlig sit underliv ind i en ekstremt giftig væske, hvorefter hun opfordrede sin mand til at udføre oralsex på hende i et forsøg på at slå ham ihjel. 

Det skriver The Week

Årsagen til mordforsøget var, at kvinden havde forsøgt at lade sig skille fra manden, som havde nægtet at blive skilt. 

Mordforsøget, som fandt sted i Sao de Jose Rio Preto i det sydamerikanske land, blev dog ikke gennemført, da offeret, en 43-årig mand, blev mistænksom, da han opdagede en underlig lugt i kvindens underliv. 

Det var naturligvis giften, som lugtede, men manden troede i stedet, at der var noget galt med hans elskede partner, og han kørte hende derfor på hospitalet. 

I et forsøg på at skjule sine intentioner spillede kvinden med, men på hospitalet blev der foretagets tests, som viste, at kvinden havde smurt sine private dele ind i en unavngiven gift i så store mængder, at der var nok til at slå både manden og hende selv ihjel. 

Da lægerne konfronterede hende med resultatet, valgte hun at gå til bekendelse, og kvinden blev senere tiltalt for drabsforsøg. 

Efter det forløb er det formentlig nemmere for hende at overtale sin mand til en skilsmisse.

Dårlig ide

Selvom kvinden skal have point for kreativitet og opfindsomhed, da metoden ifølge den lokale betjent Walter Coacino Junior er højest udsædvanligt, så er det ifølge en lægelig kilde en ekstremt dårlig ide. 

"At forgifte nogen gennem sin vagina er ikke en god ide," fordi "din vagina er rimelig god til at absorbere og at putte en ordentlig mængde gift op i den vil formentlig skade dig selv lige så meget, som det skader den person, du forsøger at dræbe."

Ifølge læderne kunne kvinden lige så godt selv være død af mordforsøget, som manden kunne. 

Læs også

Mand onanerede foran skole i Randers: Han kiggede direkte på os

 

 

 

Dagens Gossip