Kvinde snydt til samleje med sæddonor ti gange: Du gætter aldrig, hvad hun gjorde med barnet

Foto: Shutterstock

En japansk kvinde har lagt sag an mod en sæddonor, fordi hun opdagede, at han havde løjet om sin nationalitet og sit uddannelsesniveau efter, at de havde haft sex ti gange.

Den 30-årige japanske kvinde har desuden valgt at bortadoptere sit nyfødte barn, fordi hun ikke ønskede at få et barn, som var halvt kineser, og hun er siden blevet kritiseret af en humanitær organisation, som arbejder med forældreløse børn. 

Udover at lyve om sin nationalitet, da det viste sig at sæddoneren var kineser i stedet for japaner, så har han også løjet om, at have en uddannelse fra Kyoto Universitetet, og det har desuden vist sig, at han er gift, selvom han påstod at være single. Det skriver The Daily Mail.

Læs også

Nye spor i Madeleine-sagen: "Chokerende"

Den japanske kvinde og hendes mand havde allerede et barn, men havde fundet ud af, at manden bar på en arvelig sygdom, som han kunne risikere at videregive til sine børn, og de valgte derfor at undersøge mulighederne for at få et barn ved hjælp af en sæddonor. 

Problemet var bare, at det ikke er en særlig nem proces at få barn ved hjælp af en sæddonor i Japan. Først og fremmest er der kun én kommerciel sædbank i hele Japan og kun 12 hospitaler, som tilbyder fertilitetsbehandling. 

Derudover er fertilitetsbehandling kun tilladt for gifte kvinder, og det udelukker derfor singler og desuden personer fra LGBTQ+ miljøet. 

Sæddonationer i Japan er derfor stort set uregulerede, da de fleste foregår uofficielt i det skjulte og ofte ulovligt med helbredsrisiko involveret. 

Parret valgte altså også at gå med en uofficiel donor i 20'erne, som de fandt ved hjælp af de sociale medier i 2019. Kvinden havde efterfølgende sex med ham hele ti gange, før det lykkedes hende at blive gravid i juni 2019, men kun få måneder efter opdagede hun sæddonerens løgne. 

På dette tidspunkt var en abort ikke længere muligt, og parret valgte derfor en lidt mere ekstrem løsning og gav barnet væk til adoption efter fødslen. 

De lagde desuden sag an mod den unge mand, som havde doneret sæd, og forlangte en erstatning på hele 20 millioner kroner for svindel og følelsesmæssig skade.

Kvindens advokat udtalte tirsdag, at hun led af søvnløshed og desuden var blevet både fysisk og følelsesmæssigt påvirket af situationen - især på grund af beslutningen om at bortadoptere barnet. 

Vedfærdsmedarbejderen, Mizuho Sasaki, som arbejder med børn på børnehjem har dog ikke ondt af kvinden, og har således udtalt, at kvinden var 'snæversynet', fordi hun behandlede barnet 'som et objekt'. Det fortalte han i et interview med Vice.

Læs også

Playboy model kan ikke finde kærligheden: "Fyre er bange, fordi jeg er så smuk"

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip