Kvinde tiltrukket af hegn: Vil gerne lære det bedre at kende

Foto: TLC

En kvinde, der gjorde det klart, at hun er fysisk tiltrukket af et hegn, fortæller, at hun ønsker at lære det bedre at kende, mens hun kærtegnede det.

Du kan måske genkende kvinden i dette usædvanlige forhold, for Erika LaBrie har tidligere vakt opmærksomhed med en dokumentarfilm om sin tiltrækning til livløse genstande og sit unikke bryllup med Eiffeltårnet.

Læs også

Seniorpræmie på mere end 70.000 kroner skattefrit: Sådan får du den

Selv om hun knyttede knuden til det berømte parisiske vartegn, er Erikas tiltrækninger i alle former og størrelser, som det fremgår af hendes fascination af det røde træhegn, som hun blev filmet i dokumentaren, da hun faldt over.

I et klip fra showet kan man se Erika stryge over hegnets stolper og beskrive det som "perfekt".

"Jeg havde slet ikke forventet at finde et hegn som dette her," siger hun og tilføjer:

"Det er formen, som jeg holder så meget af. De vinkler? Fabelagtige." 

I stedet for et solidt hegn lavet af almindelige gamle trærektangler viste hegnet jazzede skrå vinkler øverst på hver stolpe.

"Hegn er farlige genstande for mit vedkommende, fordi de er så perfekte i deres geometri. Jeg må sige, at der foregår en masse fysiske ting lige nu. Jeg er helt klart fysisk tiltrukket af dette hegn, og jeg vil gerne lære dette hegn bedre at kende."

Efter at have forklaret sine følelser til kameraet begyndte Erika at tale direkte til hegnet, mens hun sad på tværs af det og beskrev det som "pænt".

Foto: TLC

Erika identificerer sig som en objectum sexual, hvilket betyder, at hun kan blive romantisk og seksuelt tiltrukket af livløse genstande.

Hun har tidligere talt med New Zealand Herald om sin seksualitet og sagde, at "alle har en type, de er tiltrukket af", herunder dem, der identificerer sig som objectum sexual.

"Jeg synes, at min type er et objekt, der bliver misforstået af verden. Eiffeltårnet er omgivet af millioner af turister, som er forelsket i hinanden, ikke i hende," sagde hun.

Erika hævdede, at dokumentaren havde "skabt den misforståelse, at OS-folk var tilbøjelige til at søge mod objekter for at opnå kontrol på grund af faktorer som misbrug og psykisk sygdom".

"Tallene tyder på, at de fleste ikke har flere problemer end et normalt udsnit af samfundet." 

Erikas forhold til Eiffeltårnet sluttede efter 10 år, men hun understregede, at det "altid vil have en plads" i hendes hjerte.

Læs også

Børnehave med opråb til forældre: ‘Er du ikke glad for at se dit barn?’

 

 

Dagens Gossip