Kvinde tog DNA-test for sjov: Opdagede hemmelighed hendes far havde skjult i 60 år

28/05/2023 14:13

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinde, der tog en DNA-test for morskabens skyld, havde ikke regnet med at afsløre sin fars hemmelighed gennem 60 år.

Mest læste i dag

De fleste familier har sine egne hemmeligheder. Det er dog sjældent, at det er hemmeligheder af en karakter, der er værd at bekymre sig om.

Anderledes har det dog forholdt sig for en kvinde, der tog en DNA-test for sjov, og dermed endte med at afsløre sin fars 60 år gamle hemmelighed.

Hun besluttede sig for at tage en DNA-test, da hun ville se nærmere på sin familie og stamtræ via en DNA-hjemmeside. Hun forventede dog ikke, at hun ville støde på nogen, hun ikke kendte. Men det gjorde hun.

"Min mor tog en DNA-test. Hun har en halvbror, som blev bortadopteret som et resultat af en affære, hendes far havde med en tidligere kæreste," skriver hendes søn på forummet Reddit ifølge Mirror.

"De blev tvunget til at slå op, fordi hun var meget religiøs, og teenagegraviditet var ilde set. Derfor måtte hun også opgive barnet. Min mors side af familien kendt ikke noget til ham før sidste år."

"Min bedstefar formåede også at holde på hemmeligheden i mere end 60 år, hvilket er ret imponerende."

Han skriver også, at der er en stor lighed mellem halvbroren og hans bedstefar. Faktisk 'ser og opfører de sig næsten ens', lyder det fra ham.

"Jeg er så glad for, at min mor og ham har fundet hinanden. Jeg kan ikke forestille mig, hvordan det ville være at gå glip af at vokse op med en af dine søskende," tilføjede han.

"Jeg er også glad på hans vegne, da han nu har været i stand til at finde sin biologiske familie."

Kvinden og hans søn blev ikke blot overraskede over at opdage, at hun har en halvbror. De blev endnu mere overraskede, da de opdagede, at hendes halvbror kun bor 20 minutter fra morens hus.

Dette har medført, at de nu undrer sig om, om de nogensinde er stødt på hinanden før, uden at have tænkt nærmere over det.

"Vi var endda tilknyttet den samme familielæge. Vi endte også med at hjælpe ham med at finde og kontakte sin mor, som gav bortadopterede ham, og det gik ret godt," fortsætter sønnen.

"Den eneste ulempe er, at efter at have fundet ud af det hele, blev hans kone jaloux over, at han tilbragte tid med sine nyfundne søskende, og de endte med at blive skilt."

"Men han virker lykkeligere uden hende, og han er for nylig begyndt at ses med en anden kvinde."

I kommentarsporet på Reddit er der flere, der har påpeget, at det ikke behøver at være negativt, at hans kone har forladt ham.

"Måske har det at have fået en større familie givet ham modet til endelig at forlade hende," skrev en bruger.

"Dette var almindeligt dengang. Det handlede om image, En pige, der fik et barn uden for ægteskab, var frygteligt for familiens image. Det havde intet med religion at gøre. Det betyder mindre i dag," lød det fra en anden.

"Det lyder ikke som en ulempe for mig. Godt at han er blevet fri for hende," skrev en tredje.