Blev fundet dræbt på campingplads: 37 år senere er kvinde endelig identificeret

27/05/2023 17:48

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Politifoto
Foto: Politifoto
En kvinde blev for 37 år siden fundet dræbt på en campingplads. Først nu er hun blevet identificeret.

Mest læste i dag

I 1986 blev en uhyggelig fund gjort på en Warner Springs i Californien. Her blev en dræbt kvinde nemlig fundet.

Dengang havde man ikke held med at identificere den dræbte kvinde. Det er først lykkedes for politiet 37 år senere. Det oplyser de ifølge CBS News.

Det lokale politi er kommet frem til, at den dræbte kvinde hed Claudette Jean Zebolsky Powers. Hun blev oprindeligt født i Michigan i 1962, men flyttede til San Diego i enten 1983 eller 1984.

Sandsynligvis er der mange, der undrer sig over, hvorfor familien ikke har meldt hende savnet.

Ifølge Ekstra Bladet skyldes dette, at hendes familie ikke havde hørt fra hende siden september 1984. Med andre ord, så mistede hun altså kontakten med sin familie hele to år, før hun blev fundet dræbt.

I mange år har der derfor været stor mystik om, hvem den dræbte kvinde var. Nu er det endelig lykkedes for det lokale politi at finde ud af dette. Gennembruddet er kommet ved hjælp af en genteknologi.

Selvom man nu har fundet ud af, hvem kvinden var, er sagen ikke lukket. Claudette Jean Zebolsky Powers morder er nemlig aldrig blevet fundet.

"Det tog 37 år at identificere, hvem hun var. At løse det mysterium. Nu må vi rekonstruere hele hendes liv. Hvor hun boede, hvor hun arbejdede, og hvem hun kendte. Datede hun nogen? Hvem var hendes venner? Det er et helt nyt mysterium," siger en talsmand for politiet til lokalmediet KFMB-TV.

Efterfølgende har Claudettes familie fået besked om, at hun blev fundet dræbt for 37 år siden. De er naturligvis i chok over det.

"Det her har været enormt hårdt for vores familie. Nogen ved, hvad der skete. En nabo, en eller anden, der kendte hende, ved, hvad der skete," udtaler Laura Freese, der er søster til Claudette, på vegne af familien.

"Hvis du stadig er i live i dag og ved, hvad der skete med hende, så vær sød at meld dig."