Kvinde tvinger sin hund ind i tørretumbleren og trykker på start

Foto: Shutterstock.com

Normalt putter man kun tøj i tørretumbleren - en kvinde valgte dog at putte sin hund i tørretumbleren og trykke på start. Ikke nok med det, så live streamede hun hele den bizarre hændelse på de sociale medier.

Det var i august sidste år, at en kvinde i Dallas tvang sin lille Shih Tzu ind i en tørretumbler. Herefter startede hun maskinen og sendte hele den bizarre hændelse direkte på de sociale medier, det skriver Newsner.com.

Lige inden kvinden tvinger sin hun ind i tørretumbleren, kan man høre hende på videoen, hvor hun siger “Jeg gør det. Jeg sætter ham ind i tørretumbleren. Han kan lide det”. 

'Hunden kunne ikke lide det'

Straks efter at den lille hund er blevet sat ind i tørretumbleren, lukker hun lågen og starter maskinen. I videoen ser man kvinden juble og råbe begejstret, da hun kan se den lille hund køre rundt inde i tørretumbleren.

Læs også

Natasha ammer sine døtre på 4 og 5 år

Efter et par sekunder slukker hun maskinen igen og åbner lågen for den stakkels lille hund, som er tydeligt påvirket af den voldsomme oplevelse. Den løber straks i væk for at komme i sikkerhed efter mishandlingen. 

Kvinden siger til hunden at den skal tilgive hende, mens hun fortsat griner af den rædselsslagne lille hund.

Videoen blev hurtigt spredt på de sociale medier og det førte til mange anmeldelser af kvinden. Hun endte med at slette sin Instagram-profil, men endte alligevel til en afhøring hos politiet.

 

Den forfærdelige video endte med at blive retweetet 8000 gange og derfor fik politiet mange anmeldelser om kvindens grusomme mishandling af den stakkels lille hund. 

Læs også

Louise har kronisk sygdom, går på toilettet op til 50 gange på en dag

 

 

 

Dagens Gossip