Kvinde vandt 7 millioner kroner på skrabelod: To måneder senere skete der noget helt vildt

06/06/2023 16:04

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinde havde heldet med sig, da hun vandt 7 millioner kroner på et skrabelod. To måneder senere viste det sig, at heldet endnu ikke var sluppet op.

Mest læste i dag

En kvinde vandt 1 million dollars (7 millioner kroner) på et skrabelod. Det var nok til at gøre hende ekstatisk, men kun to måneder senere havde hun heldet med sig igen. Også denne gang lød gevinsten på 1 million dollars.

Altovise Morris fra Orlando i Florida kunne ikke få armene ned, da hun vandt 1 million dollars på et 500X THE CASH-skrabelod fra Florida Lottery. 

Da hun hentede sin gevinst i november 2022, lavede hun sjov med, at hun ville vinde igen. Da hun modtog gevinsten, sagde hun: "Jeg kommer tilbage." 

Sandsynligvis var det dog de færreste, der havde regnet med, at hun ville få ret. Det viste sig dog, at hun ville kunne holde sit ord, for i januar i år kunne igen hente en gevinst på 1 million dollars, skriver Daily Star

Altovise købte det første skrabelod i en 7-Eleven-butik. Pengene fra dette skrabelod besluttede hun at bruge til at købe sit drømmehjem. 

Efter at have købt sit nye hjem, stoppede hun ved en Sunoco Foodmarket. Her besluttede hun sig for at købe endnu et skrabelod, der viste sig at gemme på en ny gevinst til hende. 

"Efter at have købt mit hus, stoppede jeg ved en Sunoco Foodmart i Clermont, og det skete igen. Jeg kan stadig ikke tro, at dette er sket," sagde hun. 

Altovise besluttede at modtage begge sine gevinster med det samme. Det betyder, at hun har fået to engangsbetalinger på 820.000 dollars hver. I alt har hun derfor vundet 1.640.000 dollars før skat. 

Desuden havde forhandlerne også grund til at glæde sig. De modtog hver 2.000 dollars i kommission, for at have solgt de vindende skrabelodder. 

500X THE CASH-lotteriet har en hovedprimære på 25 millioner dollars. Ifølge Florida Lottery er der gode chancer for at blive øjeblikkelig millionær, da chancen for at vinde 1 million dollars er 1-til-1.000. 

Chancen for, at det sker to gange, er dog betydeligt mindre. Alligevel er det faktisk ikke første gang, at det er sket. 

I 1985 vandt Evelyn Adams fra New Jersey hele 3,9 millioner dollars i lotteriet. Kun fire måneder senere vandt hun endnu en gevinst på 1,4 millioner dollars. 

Desværre endte tingene ikke godt for Evelyn, hvis ludomani og dårlige beslutninger betød, at begge gevinster var helt væk i 2012.