Kvinde var ved at fjerne gammelt tapet: Pludselig opdager hun en skjult besked

Skrevet af Kamille Isaksen

05/12/2023
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Nu nægter hun at dække det til, idet hun mener, det er blevet en integreret del af husets historie.

Mest læste i dag

En skjult meddelelse gemt bag tapetet bringer fortidens kærlighed til live under en renovering

Når man renoverer et hus, kan man støde på mange overraskelser, men en kvinde fik mere end forventet, da hun opdagede en skjult besked bag tapetet i sit nye hjem. 

Nu nægter hun at dække det til, idet hun mener, det er blevet en integreret del af husets historie.

Det skriver The Mirror

Under en renovering stødte kvinden, der går under navnet @farnovations på TikTok, på en hjertegribende besked bag tapetet, skrevet af tidligere ejere. 

Den håndskrevne besked lød: "Frankie jeg elsker dig, Pat." Kvinden afslørede, at Frankie var kvinden, hun havde købt huset af, og Pat, hendes afdøde mand.

I en følelsesladet TikTok-video forklarede hun, at parret tilbragte mere end 45 år i dette hus og opfostrede deres børn her. Hun blev rørt af beskeden og fastslog, "Jeg vil sende hende et billede af det dejlige minde, og vi vil tapetsere denne væg igen, så beskeden forbliver i huset."

Brugere på TikTok reagerede med lignende oplevelser og fortalte om deres fund af tidligere ejeres minder. En person delte, hvordan de tilføjede deres egne navne og datoer til en lignende besked, som de fandt i deres hjem.

Men ikke alle opdagelser under renoveringer er lige rørende. En anden kvinde delte en mere skræmmende oplevelse, da hun fandt noget uhyggeligt under gulvbrædderne i sit hus og spurgte lokalsamfundet om hjælp til at identificere det. Flere gav deres teorier, hvilket fik hende til at føle, at hendes hus var taget lige ud af serien Stranger Things fra Netflix.

Se videoen her: