Kvinde vasker ikke hænder efter hun har været på toilettet: Du gætter aldrig hvorfor

Skrevet af Nicolai Steinicke

11/10/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde har delt en kontroversiel beslutning hun har taget.

Mest læste i dag

En TikTok-bruger har antændt en debat, der skaber røre på internettet. Valera Djordjevic har åbent tilstået, at hun nogle gange springer håndvasken over efter toiletbesøg, hvilket har fået både opbakning og kritik fra netbrugerne.

Valera Djordjevic har i en video på sin TikTok-konto @realvaleradj udfordrende demonstreret sin manglende hygiejnerutine efter toiletbesøg. Videoen har allerede fået over 3 millioner visninger og har affødt heftig debat. "Nogle gange har jeg bare ikke lyst til at vaske hænder, så jeg tænder for vandet og laver plaske-lyde, så ingen dømmer mig," forklarer hun i videoen.

I videoen kan man se Valera Djordjevic, 21 år, uinteresseret stikke en enkelt finger ind under den løbende vandhane. Hun ser sig utålmodigt omkring, mens hun mimede til Doja Cats sang "Paint The Town Red" og sagde: "B***h, jeg sagde, hvad jeg sagde."

Selvom hun forsvarer sin handling, præciserer hun i videoens billedtekst, at hun "altid vasker hænder efter nummer to".

Videoen har skabt splittelse på de sociale medier. Mens nogle er støttende over for Valeras beslutning om ikke at vaske hænder, kalder andre det "modbydeligt" og "ulækkert".

Det kontroversielle klip, som fik hele 3 millioner visninger, udløste en heftig debat i kommentarfeltet.