Kvinde vasker kærestens bil for at være sød: Så indser hun, at hun har begået en stor fejl

Nicolai Busekist

4 uger siden

|

25/06/2024
Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hun ville vaske sin kærestes bil for at være sød, men da hun var færdig, indså hun, at hun havde begået en stor fejl.

Dagens topnyheder

En kvinde troede, hun gjorde sin kæreste en tjeneste ved at vaske hans bil med en højtryksrenser. Men ingen god gerning går ustraffet. I stedet for at vaske bilen fjernede hun faktisk det øverste lag af lakken fra bilens ydre.

For at gøre det værre opdagede kvinden det først, da det var for sent. I to separate TikTok-videoer fortalte Katie Summers om sin situation. Kort sagt, så ønskede hun bare at 'være en sød kæreste', hvorfor hun gav sig til at vaske sin kærestes bil med en højtryksrenser.

I en af videoerne på det sociale medie TikTok forklarer hun, at hun ville 'få den til at se ekstra fin ud', da hun tænkte, at han ville blive glad for det.

"Jeg tænkte: 'Hvis jeg gør den ekstra skinnende, når han kommer hjem, ville han blive rigtig glad'. Jeg troede, jeg var en sød kæreste," sagde hun i den ene af de to videoer, der tilsammen har fået mere end 17 millioner visninger.

Ifølge The Daily Dot kan en højtryksrenser forårsage skade på en bil, hvis den ikke bruges korrekt, som det var tilfældet i denne situation.

"En højtryksrenser kan skade bilens lak eller sarte dele. Vand med højt tryk kan fjerne beskyttende belægninger og endda tvinge vand ind i sårbare områder, hvilket kan føre til rust eller elektriske problemer," lyder det.

Og det var præcis, hvad der skete med Katies kærestes bil. Selvom hun tilsyneladende ikke indså det, før det hele var for sent.

"Jeg kan ikke se, om det er skidtet, der kommer af eller ej. Det ser ret rent ud, når jeg har gjort det," sagde hun.

Katie viste seerne højre side af bilen, som hun endnu ikke havde renset med højtryksrenseren - sammenlignet med fronten af bilen, som hun havde sprøjtet med højtryksrenseren på højeste indstilling.

I kommentarsporet er der op til flere brugere, der har forklaret hende, at hun ikke bare har rengjort bilen. Hvad hun har gjort er, at hun har fjernet det øverste lag af lakken på bilen.

"Kan nogen, der ved meget om biler, fortælle mig, om dette er normalt?" spurgte hun seerne.

Hun demonstrerede derefter, hvordan hun brugte højtryksrenseren til at vaske hans bil. Endnu et stort stykke af bilens lak kom flyvende af.

"Det ser ret rent ud, hvis jeg fjerner det første lag. Uanset hvad, er noget gået galt," sagde hun.

På trods af Katies ønske om at være 'sød' overfor sin kæreste, advarede seerne om, at hun faktisk gjorde skade på hans bil. På dette tidspunkt var det dog for sent, da hun for længst havde været i gang med at vaske bilen med højt tryk.

"Du fjernede bilens beskyttende belægning," skrev en bruger, mens en anden skrev: "Gør ikke mere ved den."

"Du fjerner lakken," lød en tredje seer, der derfor også informerede Katie om, at hun havde begået en stor fejltagelse.

Andre seere tilstod, at de ikke kunne afgøre, om dette var iscenesat. De havde simpelthen svært ved at forstå, om det hele var for sjov, eller om hun rent faktisk havde gjort det.

"Jeg kan ikke finde ud af, hvad der er virkeligt og hvad der er skuespil længere," skrev en seer.

"Jeg håber, du laver sjov," lød det fra en anden.

"Der er ingen måde, hvor dette kan være et ægte spørgsmål," tilføjede en tredje person.