Kvinde ville ‘fake’ sin egen død efter skænderi med familien: Så gør hun det utilgivelige

Foto: TikTok

En kvinde endte i store skænderier med sin familie, og det fik kvinden til at gøre noget utilgiveligt.

Kvindens skænderier med familien medførte, at hun nogle drastiske skridt for at forsvinde.

En kvinde i Tyskland er blevet anklaget for at have dræbt sin dobbeltgænger for at forfalske sin egen død, og myndighederne hævder, at hun opsøgte et offer på sociale medier.

I august sidste år fandt politiet et lig dækket af blod inde i en Mercedes parkeret i Ingolstadt i det sydlige Tyskland.

Læs også

Sofie Linde smed X Factor-bombe: Nu sender Blachman en stikpille

Offeret blev oprindeligt navngivet som Sharaban K, en tysk-irakisk kosmetolog fra München, efter hendes familie identificerede liget.

En obduktion rejste dog spørgsmål om personens identitet, hvor offeret senere blev bekræftet som 23-årige Khadidja O - en algerisk skønhedsblogger fra Heilbronn i den tyske nabostat Baden-Württemberg.

Det er nu kommet frem, at Sharaban K, også 23, er anklaget for at have planlagt ordningen med en ven, efter at have været tilbageholdt af betjente den 19. august sidste år.

Hendes påståede motiver er nu blevet offentliggjort af myndighederne, som mener, at hun ønskede at forfalske sin egen død efter en strid med sin familie.

Veronika Grieser statsadvokat forklarede, hvordan kosmetologen havde skrevet til Khadidja O på sociale medier ugen før det påståede mord.

Hun mødtes derefter med succes ved at give et 'kosmetiktilbud' ifølge myndighederne, som siger, at Sharaban K og hendes ven Sheqir K samlede hende op og tog hende til et skovområde mellem Heilbronn og Ingolstadt, hvor de stak hende ihjel.

Politiets talsmand Andreas Aichele sagde til den tyske tabloidavis Bild: "Den dag, vi fandt liget, var der absolut intet, der tydede på, at tingene ville udvikle sig som dette. Kriminalvåbnet er ikke fundet, men beviserne er overvældende.

"Ofret blev dræbt med over 50 stik med kniven, ansigtet var fuldstændig uigenkendeligt." Det skriver LADbible.

Både Sharaban K og Sheqir K risikerer fængsel på livstid, hvis de bliver dømt.

Læs også

I kølvandet på VM-triumfen: Nu kommer Pytlick med en indrømmelse

 

 

Dagens Gossip