Kvinde vil have ændret navn på kønssygdommen ‘klamydia’: Du gætter ALDRIG hvorfor

29/05/2023 11:02

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinde vil have ændret navnet på kønssygdommen 'klamydia'.

Mest læste i dag

En kvinde opfordrer til, at klamydia omdøbes, da hun ville elske at bruge det som et babynavn.

Hun tog til Reddit for at anmode om, at den seksuelt overførte infektion blev omdøbt, og det er ikke overraskende at rapportere, at hendes idé blev skudt ned.

Hun sagde på det sociale medie: "Klamydia ville lave et smukt pigenavn. Jeg synes bare, det lyder godt. De burde kalde kønssygdommen noget andet, så vi endelig kan begynde at bruge det."

Kvinden gav så eksempler på, hvorfor navnet bare ruller af tungen.

Hun sagde, at det ville være vidunderligt at sige ting som "Klamydia, kom herover!" og 'Lavde du dit hjemmearbejde, klamydia?' til sin datter.

Og dermed blev kommentarfeltet sendt i chok.

En bruger svarede: "Dette er min datter klamydia, hun har kløet efter at møde dig."

På samme måde blev en kvinde, der skrev på Reddit sidste år, hvor hun huskede sin ven, rasende, efter at hun fortalte hende, at hendes yndlings babynavn var en kønssygdom.

"Så min veninde er omkring fem måneder gravid og har talt om babynavne med sin partner på det seneste. Hun skal have en pige og kan lide at køre nogle af sine ideer af vores vennegruppe for at se, hvad vi synes," begyndte hun.

"I går var vi alle sammen for at hænge ud, og hun fortalte os sin seneste favorit: klamydia.

"Før jeg nåede at komme mig over mit chok, begyndte hun at tale om, hvordan hun, lige siden vi skulle læse Odysseen i gymnasiet, altid har kunnet lide hende i den græske mytologi.

"Det tager et minut, men ud fra den kontekst, hun giver i samtalen, finder jeg ud af, at hun taler om 'Clytemnestra'."

Kvinden afslørede, at da hun kom hjem, modtog hun en lang sms fra sin veninde, der fortalte hende, hvor flov hun var, efter hun korrigerede hende foran en gruppe af deres venner.

"Jeg ignorerede beskeden, fordi hun var en idiot. Hun tog bare udgangspunkt i et årti gammelt minde om en bog, vi læste i gymnasiet, og blandede navnet sammen med en almindelig kønssygdom," tilføjede hun.