Kvindelig turist i bikini får udstedt en bøde: ‘Det er kun en snor’

Foto: Facebook

En kvinde var noget overrasket over at modtage en bøde, da hun gik rundt i badetøj på stranden. De lokale myndigheder mente dog ikke, at en snor, kan kaldes for badetøj.

En 26-årig kvinde har fået en bøde for at gå rundt på en strande i ‘badetøj’ da politiet ikke mente, at hendes tøj var anstændigt nok.

Der kan da også være noget om snakken, for det eneste den 26-årige Lin Tzu Ting havde på, var teknisk set en snor. En snor der gik mellem benene, så man næsten ikke kunne se hendes intime deler, og det samme var tilfældet lidt længere nord på, hvor det også kun var en lille streg, der gemte hendes brystvorter.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

Det var dog ikke politiet, der selv havde havde opdaget den unge kvinde fra Taiwan, som var på ferie på Filippinerne, det var i stedet lokale, der havde taget billeder, som politiet så reagerede på.

Foto: Facebook

Det britiske medie Daily Mail skriver, at turister var så chokerede over kvindens påklædning, at flere tog billeder af hende og uploadede til de sociale medier.

Det var først herefter, at politiet så den unge kvinde, og det valgte de altså at reagerer på. Politiet sporede hende til hendes hotel, hvor hun blev udstedt en bøde.

Foto: Facebook

Bøden lød på 2.500 filippinske peso, hvilket svarer til godt og vel 350 kroner. Kvinden skulle betale bøden senest den 11. oktober, ellers ville hun ikke få lov til at forlade øen.

Politichefen Jess Baylon har udtalt sig om hændelsen, hvor hun fortæller, at kvinden stort set kun bar en lille snor.

“Flere beboere og turister havde taget billeder af hende onsdag og torsdag på grund af det, som hun havde på. Det var vitterligt kun en snor,” lød det fra politichefen ifølge Daily Mail, der uddyber:

“I vores konservative kultur er det uacceptabelt,”

Foto: Facebook

Hvad mener du? Er der det strengt at give kvinden en bøde for hendes ‘lille’ bikini, eller var det helt okay?

Læs også

 

 

Dagens Gossip