Kvinde viser stolt sin nye tatovering frem: Men hun har overset en kæmpe fejl

Foto: Facebook

En kvinde var stolt, da hun delte et billede af sin nye tatovering. Desværre havde hun dog overset en stor fejl, som tatovøren havde begået.

Vil man gerne have lavet en tatovering, er det en god idé at vælge sit motiv med stor omhu. Når man først har fået sin tatovering lavet, er det vanskeligt at få den fjernet eller lavet om.

Læs også

Mia følte sig grim, så hun brugte 200.000 kroner på 'nyt ansigt': Sådan ser hun ud i dag

Derfor er det naturligvis også en stor beslutning, der skal træffes. Derfor anbefales det, at man altid tager sig god tid til det.

Selvom man er meget omhyggelig med at vælge sit motiv, kan man ikke altid sikre sig mod fejl fra tatovørens side. Det kan denne kvinde skrive under på, da hun endte med at få mere, end hun havde betalt for.

Kvinden har delt et billede på Facebook, der viser hendes nye tatovering. Motivet er en hand med sommerfugle og små fjerner over sig. Under hånden har hun fået tatoveret den følgende tekst: 'You can let it go'.

Selvom tanken bag denne tatovering måske har været god, overså hun en stor fejl, der var blevet begået af tatovøren, inden hun besluttede at dele den på det sociale medie.

Det viser sig, at den hånd, der udgør størstedelen af hendes tatovering, har fået seks fingre i stedet for fem. Det har næppe været hendes plan, men meget tyder på, at hun selv havde overset det.

Foto: Facebook

Endvidere bør det også påpeges, at det er svært at sige, hvilken finger, der er den ekstra. Det skyldes, at alle seks fingre er endt med at se malplacerede ud.

Selvom man skulle tro, at det stoppede her, så er det desværre ikke tilfældet. Derimod byder tatoveringen også på misformede sommerfugle og stjerner, som ikke ligefrem trækker det samlede indtryk op.

Ifølge The Sun er billedet blevet delt i en gruppe på Facebook, hvor utallige folk har kommenteret på det. Langt de fleste er naturligvis i chok over, hvordan det kan lade sig gøre at begå så stor en fejltagelse.

"Hvordan sker det overhovedet, at man laver en ekstra finger? Så svært er det heller ikke at tælle til fem," skrev en person.

"Jeg tæller, men jeg kan ikke få min hjerne til at behandle det," skrev en anden.

"Du kan ikke give slip på noget med de fingre," skrev en tredje med henvisning til teksten under hånden.

"En skam, at du ikke kan give slip på den tatovering," lød det fra en fjerde.

Andre gav udtryk for, at de håbede, at hun fik pengene tilbage for tatoveringen. Hvorvidt det er tilfældet eller ej, melder historien intet om.

En anden person mente, at tatoveringen var så dårligt lavet, at man skulle tro, at den var 'lavet med AI (kunstig intelligens, red.)'.

Læs også

Martin og kæresten er flyttet ind i en lastbil - Se nu når de åbner døren og magien sker

"Har hun kopieret noget fra en dårlig tegning lavet med AI? Det er jo værre end dårligt," skrev vedkommende.

.

Dagens Gossip