Kvindes mystiske forsvinden ender i frygtelig opdagelse: Fundet dræbt i kærestens køleskab

16/11/2023 12:27

Kamille Isaksen

Udland
Foto: Politi
Foto: Politi
Hun har været meldt savnet siden juni måned sidste år, men hun er nu fundet i kærestens køleskab.

Mest læste i dag

Et forsvinden, der har strakt sig over et år, fik en chokerende afslutning, da politiet fandt liget af den 35-årige Heather Louise Schwab i sin partners køleskab. 

41-årige Chad Christopher Stevens er blevet anholdt og sigtet for drabet.

Søndag blev politiet i den lille by McKinney i Texas konfronteret med en hjerteskærende scene, da de under en ransagning fandt liget af den længe savnede kvinde forsvarligt indpakket i plastik og gemt i køleskabet hos kæresten.

Det skriver NBC News

Heather havde været forsvundet i mere end et år, og hendes mor, Tammra Schwab, havde tidligere kontaktet politiet med bekymringer om datterens voldelige forhold til Chad Christopher Stevens og frygt for hendes liv. 

Derudover havde hun delt sin bekymring, idet hun vidste, at hendes datter var bruger i narkotika og diverse stoffer og levede et usundt og hårdt liv med kæresten.

Ifølge politiets dokumenter havde Heather gentagne gange fortalt sin mor om frygten for, at Stevens ville slå hende ihjel og skjule hendes lig:

“Chad slår mig ihjel og skaffer sig af med mit lig", fremgår det af politiets dokumenter.

Endnu mere rystende var et telefonopkald, hvor Chad angiveligt tilstod over for sin datter, at han "helt sikkert" havde haft noget at gøre med Heather's død. Dette kom frem efter måneder med manglende spor i sagen.

Chad hævder dog, at Heather døde i hans hjem den 26. juli året før, og at han ikke vidste, hvordan han skulle håndtere situationen og dermed puttede hende i sit køleskab.. Politiet har dog fundet indikationer, der antyder, at Heather måske døde næsten en måned senere end det, han hævder.

Chad Christopher Stevens er blevet fængslet med en kaution på 150.000 dollars, mens politiet fortsætter efterforskningen af den tragiske og mystiske sag.