Kvindes råd går viralt: Forlad aldrig bordet på første date

Foto: Privat

En ung kvinde har delt en foruroligende årsag til, at hun nægter at forlade bordet på første date.

Sarah-Jay Pierce har delt en video på det sociale medie TikTok, hvori hun forklarer sine følgere, at hun plejede at arbejde på en restaurant, hvor hendes kollega fortalte hende en foruroligende historie, der fandt sted under hendes vagt. 

Sarah-Jays veninde sagde, at hun havde serveret for en mand og en kvinde, som hun kunne fornemme, var på deres første date.

Læs også

22-årig skuespiller død i tragisk ulykke

"Så vidt hun (Sarah-Jays kollega, red.) vidste, virkede det til, at daten gik godt, og pigen rejste sig for at gå på toilettet," fortæller Sarah-Jay i videoen, hvor hun genfortæller historien fra hendes kollega. 

"Lige da min veninde skulle hen at lægge bestik på bordet, så hun ham hælde noget i hendes vin." 

"Min veninde, der var bange og skræmt, fortalte det til hendes chef, som derefter kontaktede politiet og løb ind på toilettet for at fortælle hende, hvad der foregik." 

"Pigen endte med at blive på toilettet, indtil politiet kom og arresterede ham og eskorterede ham ud af bygningen. Det var ved middagstid på en tirsdag. Man tror ikke, man bliver 'drugged' ved middagstid på en tirsdag."

@sarahjaypierce

Why women are scared to leave the house.... #women #metoo #becareful #staysafe #trigger #trauma #awareness

♬ original sound - Sarah-Jay Pierce
Why women are scared to leave the house.... #women #metoo #becareful #staysafe #trigger #trauma #awareness

Indtil videre er der mere end 463.000, der har tilkendegivet, at de 'synes godt om' Sarah-Jays video på det sociale medie TikTok. Desuden er der også flere tusinde, der har kommenteret på videoen, hvoraf flere kommentarer indeholder brugernes egne historier. 

"Trist at vi er nødt til at lære andre ikke at lade deres drinks stå, i stedet for at lære folk ikke at hælde noget i en andens drink," skriver en kvinde. 

"Hvis han gjorde det i det åbne, er det ikke han første gang," skriver en anden chokeret bruger.

"På den værste date, jeg nogensinde har været på, blev fyren ved med at insistere på, at jeg var nødt til at gå på toilettet. Det gjorde jeg ikke. Først i dette øjeblik forstår jeg hvorfor," skriver en tredje kvinde som kommentar til videoen.

Læs også

DMI melder vild varme på vej: Her bliver der 45 grader

 

 

Dagens Gossip