Kvindes voksbehandling 'dernede' gik helt galt: Måtte indlægges på hospitalet i tre dage

Foto: Instagram

Det gik helt galt for en kvinde, der skulle have en voksbehandling 'dernede', og det endte med at koste hende tre dage på hospitalet.

En kvinde har valgt at dele sin historie om en voksbehandling 'dernede', der endte med at gå helt galt, og medførte, at hun skulle indlægges på et hospital i tre dage.

Læs også

Kvinde gjorde chokerende fund i bakke med jordbær fra Lidl

Aby, der er fra London, har delt en video på det sociale medie TikTok, hvori hun fortæller om den traumatiske oplevelse, hun havde for seks år siden, hvor hun endte med at få en cyste på størrelse med en 'rugbybold'.

Influenceren havde sagt ja til at fungere som forsøgsperson for en veninde, der skulle øve sig i at give en voksbehandling mellem benene.

"Smerten forlader mig aldrig. Jeg gør det aldrig igen," siger hun i videoen, som hun har delt på TikTok.

Det gjorde ondt, da hun fik udført selve behandlingen, men det var faktisk først to dage efter, at det for alvor viste sig at blive problematisk for hende, skriver Daily Star.

Aby, der også er vært for en podcast på YouTube, fortæller i videoen: "Jeg tog et bad og fik denne ulidelige smerte i min højre 'læbe', så jeg bad Samuel om at tjekke for mig."

"Da han tjekkede, sagde han: 'Skat, der er en ret hård klump på højre side'."

Det fik hende til at kigge nærmere på det i spejlet, hvor hun fik øje på en stor cyste.

"Jeg tænkte, at jeg bare kunne smøre lidt creme på det, og så ville det være fint. Spol to dage frem og jeg vågner med en 'læbe', der er på størrelse med en rugbybold," siger hun.

"Den var blevet firdoblet i størrelse, og den hang ned på grund af vægten af det, der var indeni. Jeg kunne ikke gå, jeg kunne ikke tage trusser på, og jeg kunne tage bukser på."

@abbsworldx

Replying to @clarise.l HORRENDOUS 😩😩😩😩😩 #ingrowinghair #waxingdisaster #foryoupage #fyp

♬ original sound - AbbsWorldx
Replying to @clarise.l  HORRENDOUS 😩😩😩😩😩 #ingrowinghair #waxingdisaster #foryoupage #fyp

Det fik hende naturligvis til at slå alarm, og hun blev derfor hastet til Euston's University College Hospital, hvor hun var indlagt i tre dage.

"Jeg blev først lagt i narkose, så de kunne dræne den. De gav mig gas og ilt, så de kunne trykke den, men det kunne de ikke. Den var for stor," afslører hun.

"Så de prikkede et hul og trykkede det ud. Og det værste er, at de ikke kunne få alt ud."

"Da jeg kom ud af narkose, lagde de mig i et bad og sagde, at jeg selv skulle presse resten af ud."

"Jeg fik Samuel til at hjælpe mig, og fik det overalt. Jeg sværger ved Gud, at det, der kom ud af det, var langt."

Hendes chokerende oplevelse efter at have fået en voksbehandling mellem benene, har naturligvis fået mange til at grine. I kommentarsporet roser mange dog også hendes kæreste for at hjælpe hende.

"Er nødt til at give Samuel enorm respekt," lød det fra en bruger, mens en anden skrev: "Samuel er en keeper! Jeg er så ked af det. Jeg håber, at din 'læbe' er kommet sig."

Læs også

Hund får øjenkontakt med fremmed mand i lufthavnen: Så opdager ejeren den tragiske sandhed

"Åh, stakkels pige. Det der skete, var sandsynligvis forårsaget af det indgroede hår, og voksbehandlingen forværrede det sandsynligvis. Håber i alle har det godt nu," skrev en tredje.

 

Dagens Gossip