Laboratoriearbejder sagsøger for diskrimination: Blev bedt om at 'mande sig op'

Foto: Shutterstock

Den mandlige laboratoriearbejder sagsøger nu sin kvindelige chef.

Daniel Price har ikke nydt tilværelsen hos PiQ Laboratories. Han fik da heller ikke en god start, da han med det samme fik at vide af AShleigh Knowles, at han var heldig at blive ansat, da de typisk kun ansætter kvinder, da de ofte er "bedre og mere velorganiseret."

Det endte med, at Daniel havde svært ved overhovedet at være på sin arbejdsplads, da han ofte blev sendt væk, hvis Knowles skulle have en pigesnak med de andre kvinder på kontoret. 

Det skriver Metro.

Læs også

17-årig fundet død: Ringede til venner for at anmelde voldtægt

Dette er dog ikke det eneste, som Daniel fortalte. Han kunne nævne en helt række begivenheder, hvor han føler sig uretfærdigt behandlet, blot på grund af, at han er en mand. 

Daniel fik ofte at vide, at han skulle flytte kasser. Det skulle han, fordi han er en mand. Han satte dog hurtigt foden ned, men det medførte, at Knowles truede ham. 

Han forsøgte at fortælle Knowles, at han ikke kunne flytte flere kasser, da han havde brok, men hun sagde blot, at han skulle "mande sig op og komme i gang med det. Det er jo kun et par kasser."

Knowles skulle også have snakket dårligt om Daniel bag hans ryg til de andre på kontoret. Han fandt Knowles siddende i et lokale med en anden kollega. Han gik derind, men han fik hurtigt besked på at gå tilbage til arbejdet, da de lige sad og snakkede. 

Han forsøgte to måneder senere at gå ind det i samme lokale, men igen blev han smidt ud.

"Smut. Vi snakker om kvindeting herinde."

Daniel arbejder ikke længere hos PiQ Laboratories, og man ved ikke, hvad udfaldet af sagen bliver.

Læs også

Mor siger, at hun er stolt over, at hendes søn slog 'klassens bølle'

 

Dagens Gossip