Lækkersulten tyv stjal 20 tons chokolade

Foto: Shutterstock

En lækkersulten tyv stjal i 20 tons chokolade fra en fabrik i Østrig. Chokolade havde en anslået værdi på ca. 350.000 kroner.

Politiet i Østrig var i sidste uge ude med en officiel meddelelse, hvor de efterlyste en stjålet lastbil, der fragtede minimum 20 tons chokolade. 

Lastbilens søde last kom fra en Milka-fabrik i byen Bludenz i det vestlige Østrig. Milka er et populært chokolademærke og værdien af lasten vurderes til at være omkring 350.000 kroner. 

Desværre var lastbilen påført en stjålet nummerplade, og en tjekkisk chauffør fremviste falske papirerer for at få den lækre last ombord på sin lastbil. Milka har et østrisk firma til at stå for sin transport. Denne partner har outsorcet opgaven til et ungarnsk selskab, der har videregivet opgaven til et tjekkisk firma. Derfor var der ingen på fabrikken, der mistænkte den tjekkiske chauffør, da han fremviste sine papirer og kørte væk med en lastbil fyldt med velsmagende chokolade. 

Det østriske politi har fortalt, at tyveri af chokolade i en lignende skala er sjældent, men ikke uhørt.

"I de senere år har vi set en række sager, hvor lastede lastbiler aldrig ankommer til destinationen - også lastbiler med chokolade," fortæller en talskvinde fra politiet til det tyske nyhedsbureau DPA.

Får du tilbudt flere kilo Milka-chokolade til en billig penge nede på det lokale stamværtshus, så bør du nok kontakte politiet.

Læs også

Her får du Danmarks bedste burger

 

 

Dagens Gossip