Landmand finder kæmpe æg, men indholdet var endnu mere forvirrende

Henrik R

2 uger siden

|

07/07/2024
Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En landmand fandt et enormt æg under en høne - da han så, hvad der kom ud af det, kunne han ikke tro sine egne øjne.

Dagens topnyheder

Hvem elsker ikke æg til morgenmad? Uanset om du foretrækker dem røræg, pocherede eller spejlæg, er æg en fantastisk måde at starte dagen på.

De giver os den energi, vi har brug for, og passer perfekt sammen med ost, tomater og bacon.

Selvom det er usædvanligt, kan det ske, at nogle æg har to blommer. Kan du huske, at du er stødt på et sådant æg? Selvom du har det, er der en landmand i Texas, der kan prale med noget langt sejere end et to-blomme æg. Og det er et dobbelt æg.

Hvis du ikke ved, hvad vi taler om, så læs med herunder.

Foto: Shutterstock.com

Et æg med et andet æg inden i, er yderst sjældent, at selvom der er videoer af folk, der knækker dem åbne, er mange overbeviste om, at de ikke er ægte.

Ikke desto mindre viser denne YouTube-video en mand, som opdager et enormt æg, der er lagt af en gennemsnitlig størrelse høne. Videoen blev uploadet i juli 2015, og indtil videre er den blevet set mere end 3 millioner gange.

Landmanden begynder at banke på ægget og laver en lille sprække i skallen. Han piller derefter en lille del af, og vi kan tydeligt se blommen.

Foto: Shutterstock.com

Landmanden hælder langsomt blommen ud af skallen, indtil man tydeligt kan se, at der er et æg inde i ægget.

Det andet æg, som var inde i det store, er af normal størrelse. Han knækker også det, og det er bare et almindeligt æg, ligesom dem vi køber i supermarkedet.

Du kan se det i videoen herunder: