Landsbyboer efterlod affaldsbjerg i naturen: Så gjorde borgmesteren dette

Foto: Twitter

Borgmesteren var ikke synderligt imponeret over, hvordan affaldet var blevet bortskaffet.

Flere og flere mennesker synes at ville slippe af med deres affald ved at smide det forskellige steder. Men konsekvenserne for naturen er ofte katastrofale, og det er sjældent, at disse mennesker retsforfølges for skaderne.

Men i et lille samfund i Frankrig er en af disse miljøforurenere nu blevet fundet, og han har fået en klage fra borgmesteren for sin frækhed.

Læs også

Sundhedsstyrelsen bekræfter: Genindføres på fredag

Boutigny-sur-Essonne i hjertet af Frankrig har kun 2.974 indbyggere, men en af dem havde affald til halsen og besluttede sig for at komme af med det ved at smide bunken i et område omgivet af skov.

Den ikke særlig miljøbevidste landsbyboer havde dog ikke overvejet, at de mange affaldssække også indeholdt beviser, der afslørede, hvem afsenderen af affaldet var.

Borgmesteren i det lille franske samfund var ikke særlig begejstret for det ulovligt dumpede affaldsbjerg midt i naturen, men hun var derimod taknemmelig for, at forureneren, der havde dumpet sit affald, i det mindste havde efterladt sin adresse sammen med affaldet.

Hun endte med at hyre et bortskaffelsesfirma til at indsamle affaldet og derefter sende affaldsstakken direkte tilbage til afsenderen.

Det indsamlede affald blev derefter spredt i ejerens forhave.

"I morges blev der set en person, der ulovligt dumpede sit affald. Da affaldet afslørede afsenderens adresse, indgav borgmesteren en klage og bragte bjerget af affald tilbage til det sted, hvor det hører hjemme - hos afsenderen og i hans have," skriver de i et opslag på Twitter. 

Mon ikke, at affaldet bliver bortskaffet ordenligt efter denne lektion. 

Læs også

Universitetslærer tildelt 900.000 kroner i erstatning efter at være blevet fyret 'for hendes høje stemme'

 

Dagens Gossip