Lastbilchauffør ser noget mærkeligt på en holdeplads og gør straks noget ved det

Privatfoto

Kevin lagde mærke til noget mærkeligt, da han holdt på en holdeplads. Kort efter ringede han efter politiet.

Et hurtigt syn af en fortvivlet ung kvinde bag et vindue i en autocamper, og efterfølgende en mand, der går ind til kvinden og får hele køretøjet til at ryste på en måde, hvor man ikke er tvivl om, hvad der foregår, fik straks alarmklokkerne til at ringe hos lastbilchaufføren Kevin Kimmel forleden.

Læs også

Linse Kessler drømmer om rolle i populær TV2-serie

Familiemennesket Kevin Kimmel kunne ikke ignorere, hvad han så på holdepladsen i Richmound Virginia, da han holdt i sin lastbil for at få et hvil. I en fart ringede han efter politiet med sin grufulde mistanke. Det skriver det amerikanske medie wtve.

"Da jeg så den unge piges ansigt, sagde jeg til mig selv, det her kommer ikke til at ske. Jeg har døtre og pigebørnebørn," forklarer Kevin Kimmel om episoden.    

Politiet rykkede ud og fandt et ægtepar i 30'erne fra Iowa og en 20-årig kvinde, som var forpjusket, forslået og fejlernæret. Den unge kvinde havde sår og brændmærker på sin krop.

Ægteparret blev anholdt og sigtet for sexhandel.

Den mishandlede kvinde fortalte, at hun blev bortført af ægteparret ved jul og tvunget til at sælge sin krop i autocamperen. Ægteparret havde truet den unge kvinde med at dræbe hendes familie, hvis hun sladrede.

Kevin Kimmel er lykkelig for, at han kunne hjælpe den unge kvinde, som han først fandt ud af sandheden om, da han så sagen i nyhederne.

Læs også

Tjek din e-boks: Vigtig besked på vej til ALLE danskere