Latterligt: Han blev suspenderet fra sit job, da han brugte arbejdsudstyr til at redde kat

Foto: Gofundme.com

En ansat er blevet suspenderet fra sit arbejde, efter at han valgte at benytte virksomhedens udstyr til at redde en kat ned fra en høj pæl. Han skal dog ikke frygte for at mangle penge, for hans kollegaer har været helt fantastiske.

Hvis cheferne hos et televirksomheden Verizon tror på karma, så skal de til at passe på, for der kan ske noget slemt for dem i fremtiden. De har nemlig valgt at suspendere en af deres ansatte, da han valgte at redde en kat i arbejdstiden. Medarbejderen benyttede sig af virksomhedens udstyr til at redde katten, og det accepterede de ikke.

Maurice German der er ansat hos televirksomheden Verizon, er en mand med et godt hjerte. Han var på arbejde sidste lørdag i byen Port Richmond i Pennsylvania, da en beboer henvendte sig til ham. Hun fortalte at naboens kat ’Momma’ var kravlet op i toppen af en telefonpæl, hvor den havde siddet i12 timer.

Læs også

Ikke igen: Ung pige død efter, at hun tabte sin telefon i badekarret

Naboerne havde forgæves forsøgt at redde katten, men uden held. Heldigvis var Maurice German klar på at hjælpe den lille kat, så han brugte liften i hans køretøj, til at nå hele vejen op og hente katten ned. Katten kom dermed uskadt ned til sin ejer, og Maurice German blev hyldet som en helt. Bare ikke af hans chefer.

Suspenderet i 15 dage

Trods heltegerningen fra Maurice German, så kunne han ikke se frem til highfives eller en bonus af sine chefer. I stedet modtog han 15 ufrivillige fridage.

Det skyldes ifølge virksomheden, at Maurice German ikke måtte benytte virksomhedens udstyr i det område, hvor han brugte det. En talsmand fra Verizon ved navn Rich Young fortalte til CBS Philly, at det ikke var med stor glæde, at de suspenderede Maurice German, men at det var nødvendigt.

”Det er ikke med glæde, at vi gør dette. Dog er vi forpligtede og ansvarlige for vores ansattes og kunders sikkerhed, når de arbejder i visse områder. Selvom denne ansattes formål var beundringsværdigt, så satte han sit eget og andres liv omkring sig på spil,” fortæller han.

Han tilføjer også, at selvom suspenderingen ikke vil blive populær blandt befolkningen, så er det den rette løsning for ansatte i virksomheden og kunder.

Det var denne kat, som Maurice German reddede i sikkerhed. Foto: Gofundme.com

Indsamling sikrer den ansattes løn

Maurice German er ikke en mand med mange penge, og derfor vil det være rigtig hårdt for ham at skulle undvære løn for de 15 dage, hvor han er suspenderet af Verizon. Han kan dog glæd sig over, at han har verdens bedste kollegaer, og at han samtidig har fået massiv støtte fra folk i hele verden.

En af Maurice Germans kollegaer valgte nemlig at starte en Gofundme-indsamling, hvor målet var at samle penge ind, så Maurice German ikke skulle gå de 15 dage uden løn. Målet var i første omgang på $2.500, men det er nu ændret til $4.650.

Maurice skal dog ikke frygte for, at målet ikke nås, for der er allerede blevet indsamlet $6.410. Det svarer til knap 43.000 kroner. Dermed viser det sig, at en god gerning alligevel belønner sig i sidste ende.

Læs også

Politibetjent gav bæ-sandwich til hjemløs: Får lov at beholde jobbet

 

 

Dagens Gossip