Laura skulle købe en bakke med hindbær: Fandt en levende gekko

Man må af og til lige gnide sig en ekstra gang i øjnene, og sikre sig, at man rent faktisk så det, man lige så. Det gjorde Laura nok også, da hun opdagede en levende gekko blandt en bakke hindbær.

Det er bestemt ikke unaturligt, at man støder på et lille dyr eller to, hvis man ude i naturen plukker bær. Man regner dog ikke med, at man får dyr med i pakken, når man køber frugt eller grønt i et supermarked, men det kan alligevel være tilfældet.

Flere gange har man hørt historier om, at der er fundet døde edderkopper i en klase bananer, hvor de har gemt sig på den lange tur fra de sydamerikanske lande. I går kunne det svenske medie Aftonbladet så berette om, at Johan havde fundet en død skorpion fra Peru, da han skulle købe avocadoer i hans lokale supermarked.

Nu har der så været endnu et bizart fund, og det tager nok prisen over dem alle, da dyret fortsat var levende, og endda indespærret i en lille plastbakke.

Læs også

Tragisk: 2-årig dreng sønderrevet af leopard i dyrepark

Laura fra Essex i England var i færd med at handle ind i det lokale supermarked, Sainsbury’s, da en anden kunde overrakte en bakke hindbær til hende. Der var nemlig noget i bakken, som kunden mente, at Laura burde se.

Inde i bakken med hindbær lå der nemlig en levende gekko og hyggede sig.

“En anden kunde henvendte sig til mig. Hun var bekymret for, at den bare ville blive smidt ud,” fortæller Laura Johnson ifølge det britiske medie Daily Mail.

Foto: SWNS.com

Hvordan endte den der?

Laura Johnson overrakte bakken med hindbærerne og den ubudne gæst til en ansat i butikken, og gekkoen er efterfølgende blevet afhentet.

Det vides dog ikke, hvordan i alverden det er lykkedes gekkoen at komme ind i bakken med hindbær, men det vil forretningen undersøge med deres leverandør.

“Vi undersøger sagen med vores leverandør. Vi er meget taknemmelig for vores kunder og ansatte i East Mayne-butikken, der sørgede for, at gekkoen blev hentet af RSPCA (Dyrevelfærdsorganisation i England red.)” lyder det fra en talsmand fra Sainsbury’s.

Daily Mail skriver, at denne episode finder sted cirka et år efter, at der blev fundet et andet levende dyr hos en anden Sainsburys butik. Dengang havde en mand købt en pose med spinat, men da han kom hjem og konen skulle til at tilberede maden, hoppede der pludselig en levende frø ud af posen.

Læs også

Johan skulle købe avocadoer i supermarked: Så opdagede han en giftig skorpion

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip