Leah tester ‘vask af maling’ ved at dække hele sit ansigt - det går ikke efter planen

Foto: Privat

En ung kvinde dækkede sit ansigt til med lyserød plakatmaling. Ikke så smart.

Det kan være en god ide at læse brugsanvisningen på et produkt, før man tager det i brug. Det må være lærestregen for Twitter-brugeren Leah, efter hendes ansigt har skiftet farve med plakatmaling.

Det fortæller Mirror.

Læs også

Sluk for din elektronik i aften: El-prisen når højeste pris i 12 år

Produktet Palmers Washable Glitter Poster Paint, en plakatmaling, der ellers går af i vask, har endda efterladt en hentydning til, hvordan man bør bruge det. På produktet står der, at der er ”washable”, altså at det går af i vask. Men samtidig står der også stort og tydeligt, at der er tale om plakatmaling. 

Normalt bruges malingen til at dække baggrunde på teaterscener og eller på kunstskoler. 

Leah var ligeglad men den slags detaljer. Hun valgte at dække hele sit ansigt med lyserød plakatmaling, og så efterfølgende teste om malingen gik af i vask. Det gjorde det ikke. Nu truer hun firmaet, der står bag produktet med sagsanlæg.

På Twitter har hun skrevet; ”Vi ses i retten, Palmer Paint Products” og vedhæftet et før og et efter billede, hvor hun på sidstnævnte billede har ansigtet fuld af maling. 

Der står da også på flasken, at den nemt kan vaskes af hud og de fleste overflader. Men nok ikke i omfanget af et helt ansigt.

Ifølge Mirror er Leahs manøvre med malingen en del af en større trend på sociale medier, hvor folk kaster sig ud i bizarre ting, som ingen ellers har opfordret dem til. Tidligere på måneden gav en teenagepige sig selv en hammer i munden fordi ...ja, hvorfor egentlig? Fordi sociale medier er et cirkus, måske.

Læs også

Ville gøre alt for at vinde: Rugby-stjerne laver ulækkert trick på banen

 

 

Dagens Gossip